הטניסאי נובאק ג'וקוביץ', ממשיך במסע שלו השבוע בישראל, כשעלה אתמול (חמישי) לרבע גמר טורניר ווטרג'ן תל אביב, הנערך באקספו.
במהלך הימים האחרונים, הסרבי המדורג שביעי בעולם, העלה סטורים מהאימונים שלו וגם תועד רץ בחוץ הים, אך הבוקר כששיתף וידאו עם סיכום משחק הפתיחה שלו, יש כאלה שלא אהבו את זה.
עשרות תומכים פרו-פלשתינים, הגיבו לו עם מאות דגלי פלשתין, ולא מעט תגובות החל מ: "לשחרר את פלשתין", "כאן זה פלשתין", "אתה תומך במדינה שמבצעת פשעי מלחמה בכל יום נגד הפלשתינים". מנגד, ישראלים רבים הגיבו חזרה וצירפו הודעות תמיכה עם דגל המדינה וחלקם גם הוסיפו לב ליד.
אין זו הפעם הראשונה שספורטאים בכירים שמגיעים לישראל מותקפים ככה. בדרך כלל זה על ידי בוטים, ורובם בסופו של דבר מוחקים ומרחיקים את הכותבים, אך יש כאלה שנזהרים ובמהלך ביקורם פשוט לא מעלים שהיו כאן.
ג'וקוביץ' ימשיך היום את השתתפותו בטורניר, כשיעלה למשחק רבע הגמר האחרון במגרש המרכזי, מול הקנדי ואשק פוספיסיל, אותו אחד שניצח בסיבוב השני את הישראלי עידן לשם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
