"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסתיימה הריצה לזכרם של י"א הספורטאים שנרצחו במינכן

אסף סטולרז ופיטר הדג'ו רצו 550 ק"מ במשך 11 יום לזכר הנרצחים • "המטרה היתה להשמיע קול נגד השנאה, הגזענות, האנטישמיות, האלימות והאפליה בכל מקום", אמר הישראלי בסיום

,עודכן
0השמעה
אסף סטולרז ופיטר הדג'ו, צילום: יח"צ מכבי תנועה עולמית

בפארק האולימפי במינכן ליד האנדרטה לזכרם של י"א הספורטאים הסתיים היום (ראשון) המירוץ המרגש של 550 ק"מ אותו רץ אסף סטולרז בשיתוף של "מכבי תנועה עולמית", "מכבי ישראל" והוועד האולימפי, כפי שסיפורופורסם לראשונה ב"ישראל היום".

במרוץ לזכרם של 11 הספורטאים הישראלים השתתף סטולרז, ביחד עם חברו ופיטר הדג'ו שבמשך 11 יום רצו כ-550 ק"מ מבודפשט למינכן. המרוץ החל ב-21 אוגוסט והסתיים כאמור בפארק האולימפי, ליד האנדרטה לזכרם של הנרצחים.

במרוץ שנמשך 11 יום, וכל יום שהוקדם לנרצח אחר, רצו אסף ופיטר כ-50 ק"מ בממוצע על פני 3 מדינות: הונגריה, אוסטריה ועד לסיום בגרמניה.

סטולרז אמר: "מטרת המרוץ "Run to remember" היתה להשמיע קול נגד השנאה, הגזענות, האנטישמיות, האלימות והאפליה בכל מקום בעולם וכמובן לזכרם של הי"א ספורטאים ישראלים שנרצחו באולימפיאדת מינכן."

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

החל ממחר, ביום השנה ה-50, יתקיימו שורה של טקסים במינכן ובהמשך החודש גם בישראל, אליו יגיע נשיא הוועד האולימפי הבינלאומי תומאס באך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר