"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גביע דיוויס: נבחרת ישראל תארח את צ'כיה בהיכל קבוצת שלמה
נקבע האצטדיון שייארח את ההתמודדות בתאריכים 16-17 בסמפטמבר במסגרת בית 1 העולמי • האורחת תגיע עם חמישה שחקנים המדורגים כרגע בין 150 הטובים בעולם • יו"ר האיגוד אבי פרץ: "קורא לקהל הישראלי להגיע כמו תמיד ולדחוף את השחקנים" • הקפטן יוני ארליך: "מקווה שנוכל להכפיל אפילו את כמות הצופים לעומת המפגש באשדוד"
גביע דיוויס בהיכל קבוצת שלמה ב-2015 | צילום: איגוד הטניס

גביע דיוויס: נבחרת ישראל תארח את צ'כיה בהיכל קבוצת שלמה

נקבע האצטדיון שייארח את ההתמודדות בתאריכים 16-17 בסמפטמבר במסגרת בית 1 העולמי • האורחת תגיע עם חמישה שחקנים המדורגים כרגע בין 150 הטובים בעולם • יו"ר האיגוד אבי פרץ: "קורא לקהל הישראלי להגיע כמו תמיד ולדחוף את השחקנים" • הקפטן יוני ארליך: "מקווה שנוכל להכפיל אפילו את כמות הצופים לעומת המפגש באשדוד"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נבחרת ישראל תארח את צ'כיה במסגרת בית 1 העולמי של גביע דיוויס בהיכל קבוצת שלמה בתאריכים 16 ו-17 בספטמבר.

איגוד הטניס בחר להמשיך ולארח את משחקי הנבחרת באולם סגור לאחר ההצלחה במפגש האחרון מול דרום אפריקה שהתקיים באשדוד ובשל הרצון להקל על הצופים בימי הקיץ החמים והשמש הקופחת. בסופו של דבר, לאחר בחינה של מספר אלטרנטיבות הוחלט כי ת"א תהיה העיר המארחת של המפגש.

היכל שלמה מכיל כ-3,500 מושבים ואירח ב-2015 את המפגש המוצלח בו ניצחה ישראל את סלובניה 2:3.

דודי סלע במפגש הדיוויס האחרון שהתקיים בהיכל קבוצת שלמה בת"א, צילום: איגוד הטניס

נבחרת ישראל מגיעה למפגש בספטמבר לאחר ניצחון ביתי באשדוד בחודש מרץ על דרום אפריקה 1:3 בניצוחו של יוני ארליך הקפטן והשחקנים ישי עוליאל, עידן לשם ודניאל צוקרמן. צ'כיה מגיעה לאחר הפסד לארגנטינה 4:0 בפלייאוף העלייה לטורניר גמר גביע דיוויס בו משחקות 16 הנבחרות הטובות בעולם.

הנבחרת הצ'כית החזקה,שזכתה שלוש פעמים בעבר בתואר (1980, 2012, 2013) מגיעה לארץ למפגש חשוב ביותר כאשר המנצחת תקבל את הזכות להאבק בחודש מרץ על העלייה לטורניר הגמר. המפסידה תתמודד במשחק הישרדות בבית 1.

הצ'כים מגיעים לארץ עם חמישה שחקנים המדורגים כרגע בין 150 השחקנים הטובים בעולם. יירי וסלי (76), יירי לצ'קה (79), זדנק קולאר (117), ניט קופריבה (146) ותומאס מאחץ' (147). זהו המפגש החמישי בין שתי הנבחרות כאשר המאזן עומד על 1:3 לצ'כיה. המפגש האחרון בין השתיים התקיים באוסטרבה ב-2018, שם ניצחה צ'כיה את ישראל 1:3.

גביע דיוויס בהיכל בוצת שלמה. בפעם האחרונה זה הסתיים בניצחון, צילום: איגוד הטניס

יו"ר איגוד הטניס אבי פרץ: "אנו נרגשים לארח בפעם השנייה תוך חצי שנה מפגש דיוויס בישראל. זהו אתגר ניהולי וכלכלי לא פשוט ואני בטוח שהאירוע שיופק יהיה ברמה הגבוהה ביותר. מבחינה מקצועית הוגרלנו נגד נבחרת טובה מאוד שעל פי הדירוג העולמי עדיפה עלינו. אולם כפי שהוכח במפגש האחרון ובשלל מפגשי דיוויס לאורך ההיסטוריה, כאשר השחקנים שלנו עולים עם הדגל על הלב קשה מאוד לנצח אותם. אני קורא לקהל הישראלי להגיע כמו תמיד ולדחוף את השחקנים שילחמו עד טיפת הזיעה האחרונה.אל אל ישראל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קפטן הנבחרת יוני ארליך: "אני נרגש מאוד ושמח שנשחק בהיכל שלמה. בפעם האחרונה ששיחקנו שם ב-2015, היתה חוויה בלתי רגילה ואני שמח על שיתוף הפעולה עם עיריית ת"א. השחקנים ואני נרגשים לשחקפעם שניה ברציפות מול הקהל הישראלי ואני מקווה שנוכל להכפיל אפילו את כמות הצופים לעומת המפגש באשדוד. נבחרת צ'כיה היא נבחרת חזקה מאוד עם שחקנים צעירים ומוכשרים, הדור הבא של הטניס העולמי אז הולך להיות מאתגר מאוד עבורנו ולקהל הולכת להיות חווית טניס בלתי רגילה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...