רפאל נדאל זכה היום (ראשון) ברולאן גרוס והפך להיות השחקן המבוגר ביותר שזוכה בטורניר בפריז. השור ממיורקה הביס ללא בעיה את קפסר רוד הצעיר בתוצאה 3:6, 3:6, 0:6, במשחק שערך פחות משעתיים ועשרים דקות.
כבר מהפתיחה היה ברור שנדאל הגיע חד להתמודדות מול הנורבגי המדורג 8 בעולם. למרות ששבירה מוקדמת שהשיג האחרון במערכה הראשונה, נראה כי זה בדיוק מה שהעיר את המפלצת הספרדית בדרך ל-3:6 בסיום.
המומנטום של נדאל נמשך גם לתוך המערכה השנייה, כשדומיננטיות שלו על קו הרוחב וליד הרשת לא השאירה מקום לספק. הספרדי ניצח גם את המערכה השנייה 3:6, כשהמערכה השלישית כבר היתה לפרוטוקול בלבד ונגמרה ב-0:6 מוחץ לשור ממיורקה.
בפעם הראשונה בקריירה, נדאל זכה השנה גם באליפות אוסטרליה הפתוחה וגם ברולאן גארוס. מן הצד השני, רוד בן ה-23 הוא הנורווגי הראשון בהיסטוריה שמגיע לגמר גראנד סלאם והוא צפוי לעלות לדירוג השיא בקריירה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
