"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לשקול הגשת תלונה במשטרה"

כדוריד: בעקבות דו"ח מבקר משרד האוצר, בסיעת מכבי מתכוונים לעלות מדרגה • בדו"ח פנימי ששלח היועץ המשפטי של האיגוד נכתב: "מדיניות הארגון דורשת שקיפות מלאה"

,עודכן
קטע מדו"ח היועמ"ש שהגיע בלעדית ל"ישראל היום" // קטע מדו"ח היועמ"ש שהגיע בלעדית ל"ישראל היום"

האם חברי הנהלת איגוד הכדוריד יגישו תלונה במשטרה כנגד חברי ההנהלה הקודמת, ובראשם יושב ראש האיגוד דורון שמחי? זו השאלה שקורעת ביומיים האחרונים את איגוד הכדוריד.

לאחר שנקבע ששמחי יסיים את תפקידו כפרויקטור של הנבחרות הצעירות בגרמניה, דבר שיוביל למעשה לסגירת הפרויקט ששמחי היה הרוח החיה מאחוריו ודאג להזרמת הכספים מהמדינה ולהגעתו של הספונסר הראשי של הפרויקט מני ויצמן, ולאחר שהוחלט שתפקיד היועץ המשפטי והמנכ"ל ייצאו למכרז, במרכז מכבי לא מסתפקים בכך.

רענן סובל, יו"ר מכבי ת"א, שנטש את הישיבה האחרונה וגזבר האיגוד, אבי כחלון יו"ר א.ס רמה"ש, מתעקשים להגיש תלונה במשטרת ישראל כנגד הגורמים הרלוונטיים. הם מאמינים שיצליחו לשכנע את אנשי סיעת הפועל לעשות זאת בצוותא איתם, בראשותו של דודי פאלח, יו"ר הפועל ראשל"צ.

בדו"ח הפנימי שנכתב על ידי היועץ המשפטי של האיגוד והגיע בלעדית לידי "ישראל היום" נכתב בין השאר: "על פי החוק, אין חובה לפנות למשטרה", אך בהמשך נכתב: "מדיניות הארגון כלפי חוץ דורשת שקיפות מלאה בכל הקשור לפעילות הארגון, המטרות שאליהן הועברו הכספים ופועל יוצא מכך גם דיווח מלא על כל פרשה של טוהר מידות. וכן לאור החשש כי התורמים/גורמי שלטון יראו בעין רעה מצב שבו הכספים שנתרמו נגנבו והנושא לא הועבר לטיפול המשטרה. האיגוד, אם יחקור בעצמו, יכול להיות חשוף לתביעה מצד המועל".

בתוך כך, נדמה שקרב הירושה על תפקידו של יו"ר האיגוד, טל לביא, נפתח לחלוטין. הציפייה היא שלאחר שלביא ינקה את האורוות, ישלימו בסיעות מכבי והפועל את הדחתו. לביא עצמו הודיע שפניו לשלום, אבל מבחינת אנשי האיגוד ברגע שבחר לגשת לבית המשפט ולהתלונן נגדם, דינו נחרץ.

לאחר שמיקו צרפתי הסיר את מועמדותו, גם אופיר פינס לא מעוניין בתפקיד יושב הראש. נראה שיושב הראש יהיה אחד מחברי האיגוד מטעם סיעת מכבי.

כדורעף.היום במחזור הרביעי: אס"א ב"ש – ק.ק ת"א 3:2; הפועל כפ"ס – מכבי חיפה 0:3; הפועל מנשה/חדרה/עמק חפר – הפועל מטה אשר/עכו 3:0; מכבי הוד השרון – אליצור כרמיאל 0:3; מכבי ת"א – מ.ס עילבון 0:3.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר