"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

3000 מ' מכשולים: שיא היסטורי לאדווה כהן

הפכה לרצה הישראלית הראשונה לרדת מ-10 דקות ריצה, עם 9:52.37 דקות, בתחרות באיווה • כהן גם הפכה לישראלית הראשונה שקובעת קריטריון לאליפות אירופה במקצוע הזה

,עודכן
אדווה כהן.עלתה לגמר באליפות אירופה, צילום: איגוד האתלטיקה

אדווה כהן בלתי ניתנת לעצירה. הרצה בת ה-22 התחרתה במסגרת תחרות מכללות בארה"ב, בדה מויינס שבאיווה, ושיפרה את שיאה האישי והלאומי בלא פחות מ-11.63 שניות.

כהן קבעה זמן נהדר של 9:52.37 דקות בריצת 3000 מ' משוכות, והפכה לרצה הישראלית הראשונה שיורדת מתחת למחסום 10 הדקות. למעשה היא שברה בפעם השישית את השיא הלאומי, כשהיא עושה זאת עם מאה אחוזי הצלחה, משמע, שבירת שיא בכל אחת מריצותיה בשנה האחרונה.

זו לא ההיסטוריה היחידה שעשתה כהן, אחרי שהתוצאה המצויינת עזרה לה לעמוד בקריטריון לאליפות אירופה באתלטיקה - בכך היא הפכה לישראלית הראשונה שעושה זאת במקצוע הזה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר