"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"חשוב לפתוח ברגל ימין"

כדוריד: עידן מיימון והפועל ראשל"צ עלו ל־0:1 בסדרת הגמר מול מכבי ת"א, אחרי שניצחו 20:27 במשחק חלש • כדורגל: מכבי הרצליה ירדה לליגה א', הפועל כפ"ס בדרך לשם

,עודכן
צילום: גבי אלאלוף // אלייה מוסיינקו מול דן טפר

לא כוחות. רק ככה ניתן לסכם את המשחק הראשון בסדרת הגמר־יד בין הפועל ראשל"צ למכבי ת"א, שהסתיים בניצחון אדום 20:27 ו־0:1 קליל בסדרה, שתימשך מחר בתיכונט (19:30).

כבר בשישי בצהריים, כשהיה ברור שהזריקה שקיבל השחקן הטוב במכבי עומר דבדה לא עזרה, בראשל"צ נשמו לרווחה וידעו שהמשימה הפכה קלה בהרבה. אבישי סמולר כבש עשרה שערים מהקלים בקריירה הארוכה שלו. המשחק והשיפוט היו ברמה נמוכה אפילו במושגים ישראלים, ויש לקוות שכל הצדדים ישתפרו בהמשך הסדרה. "חשוב לפתוח את הסדרה ברגל ימין", סיכם עידן מיימון את אחד המשחקים המשעממים שקיבלנו העונה.

שוער מכבי ת"א דן טפר מועמד למכבי ולהפועל ראשל"צ, שמתכוונות להציע לו סכומים גבוהים, אך הוא מסרב לנהל מו"מ עד לסיום העונה הנוכחית. עומרי מיימון, אחד המאמנים המצטיינים של העונה, סיכם בנס ציונה, שהצליחה לשרוד בליגה הראשונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר