"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסתבך סדרתי: ראיין לוכטה שוב הושעה
השחיין האמריקאי הושעה ל-14 חודשים אחרי שהורשע בשימוש בעירוי דם ע"י הוועדה למניעת סימום בספורט • לפני שנתיים, ספג השעיה של 10 חודשים מהוועד האולימפי האמריקאי
צילום: אי-פי // ראיין לוכטה. שנה וחודשיים מחוץ לבריכה

מסתבך סדרתי: ראיין לוכטה שוב הושעה

השחיין האמריקאי הושעה ל-14 חודשים אחרי שהורשע בשימוש בעירוי דם ע"י הוועדה למניעת סימום בספורט • לפני שנתיים, ספג השעיה של 10 חודשים מהוועד האולימפי האמריקאי

מערכת ספורט היום
, עודכן

השחיין האמריקאי ראיין לוכטה הושעה הערב (שני) ל-14 חודשים אחרי שהורשע בשימוש בעירוי דם בזמן פעילות ע"י הוועדה למניעת סימום בספורט של ארצות הברית. ע"פ האישום, לוכטה אומנם לא השתמש בסמים או בחומרים ממריצים, אך פעל בניגוד לחוקי הוועדה, כשהחליט על דעת עצמו להשתמש בעירוי.

יצוין כי הוועדה למניעת סימום בספורט אוסרת בפירוש כל שימוש בעירויים זאת במידה והספורטאי לא חולה ואושפז בבית החולים בעת מחלה המחייבת את ההליך הרפואי.

כזכור, המדליסט האולימפי הסתבך לפני כשנתיים, כשהואשם על ידי המשטרה הברזילאית במתן עדות כוזבת, אחרי שטען כי נשדד באיומי אקדח יחד עם חבריו לנבחרת השחייה במהלך האולימפיאדה בריו. לוכטה יצא משטחה של ברזיל לפני שהמשטרה המקומית הספיקה לתשאל אותו אודות המקרה שהפך לשערורייה בארה"ב, אך בסופו של דבר הודה כי המציא את הסיפור המקורי.

לוכטה ספג השעיה של 10 חודשים מהוועד האולימפי האמריקאי בעקבות מעורבותו בתקרית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...