יעל שלביה ולאנס סטרול ממשיכים לספק רגעים זוגיים מסקרנים, אבל הפעם נראה שלא רק הרומנטיקה נמצאת במרכז העניינים. הדוגמנית הישראלית שיתפה ברשתות החברתיות תמונות מחגיגות יום הולדתו ה-28 של בן זוגה, נהג הפורמולה 1 הקנדי וקבוצת אסטון מרטין, לצד תמונות נוספות מהזוגיות שלהם. אלא שבין התיעודים הרומנטיים הסתתרה גם תמונה אחת שעשויה לרמוז על החיבור של סטרול למסורת היהודית.
באחת התמונות שפרסמה שלביה נראה סטרול כשהוא חובש כיפה לבנה, לבוש בחולצה לבנה ונשען על אי במטבח, כשבסמוך אליו נרות דולקים. התיעוד, שנראה כאילו צולם בסמוך לטקס הבדלה במוצאי שבת, מסקרן במיוחד על רקע הקשר של שלביה לדת ולמסורת היהודית, ובפרט לשמירת השבת.
האם הדוגמנית הישראלית משפיעה גם על אורח החיים של בן זוגה? לפחות לפי התמונה, נראה שהמסורת היהודית בהחלט נוכחת ברגעים המשותפים של השניים, אף שלא ניתן לקבוע מהצילום בלבד אם אכן נערכה הבדלה.
שלביה, שלאורך השנים דיברה על אמונתה ועל חשיבות המסורת בחייה, מנהלת בחודשים האחרונים מערכת יחסים מתוקשרת עם סטרול, בן למשפחה יהודית ואחד השמות המוכרים בעולם המרוצים. התיעוד שלו עם הכיפה עשוי לעורר עניין דווקא משום שהוא מציג צד אישי ומשפחתי יותר של הנהג הקנדי, הרחק ממסלולי המרוצים, המכוניות המהירות והחיים הנוצצים שמלווים את השניים.
בינתיים, החגיגות עצמן נערכו במקסיקו, לשם הגיעה שלביה לרגל יום הולדתו של סטרול שיתראה בסוף השבוע הקרוב בגרנד פרי של מקסיקו סיטי. בסטוריז שהעלתה שלביה נראתה מסיבה באווירה מקסיקנית במיוחד, עם כובעי סומבררו ענקיים, פיניאטה צבעונית ומקלות שבעזרתם ניסו בני הזוג לשבור אותה.
שלביה, שלבשה בגדים לבנים וחבשה סומבררו ירוק, תועדה כשהיא מכה בפיניאטה, ובהמשך הצטלמה לצד חתן יום ההולדת, שחבש סומבררו בצבע בורדו. לצד התיעודים כתבה באנגלית: "Piñata party night", כלומר, ערב מסיבת פיניאטה.
לצד המסיבה הציגה שלביה גם את הנוף הטרופי המרהיב של מקום האירוח, עם עצי דקל, בריכת אינפיניטי המשקיפה אל הים, חוף חולי קטן ושקיעה בגוונים כתומים. על התמונה הוסיפה אימוג'י של חמסה ונצנצים, בלי לחשוף את שמו המדויק של המקום שבו השניים שוהים.
אבל שלביה לא הסתפקה בתיעודים מחגיגות יום ההולדת. בפוסט שהקדישה לסטרול באינסטגרם היא שיתפה לקט תמונות זוגיות מתקופות שונות במערכת היחסים שלהם, כולל רגע רומנטי שבו השניים שותים יין יחד, תמונת סלפי משותפת ותיעוד מבילוי במשחק הוקי קרח של מונטריאול קנדיאנס, שבו הצטלמו כשהם חובשים כובעים ולובשים פריטים בצבעי הקבוצה הקנדית.
לצד התמונות כתבה שלביה באנגלית: "My Birthday boy I love you", כלומר, "ילד יום ההולדת שלי, אני אוהבת אותך". סטרול מצדו לא נשאר אדיש למחווה הרומנטית והגיב לפוסט של בת זוגו: "אוהב אותך", בצירוף לב אדום.
כך, בין המסיבה במקסיקו, הבילויים המשותפים והמחוות הרומנטיות, דווקא התמונה השקטה של סטרול עם הכיפה מצליחה למשוך את תשומת הלב. האם מדובר ברגע משפחתי חד-פעמי או בעוד סימן לחיבור של נהג הפורמולה 1 למסורת היהודית לצד שלביה? בינתיים, השניים ממשיכים להציג זוגיות צמודה במיוחד, שמצליחה לשלב בין עולמות המרוצים, הדוגמנות והמסורת.


