לא נפרדים: יעל שלביה ולאנס סטרול נחתו ביעד חדש

אחרי חופשת יום ההולדת הנוצצת עם חבריה הטובים ביוון, הדוגמנית הישראלית ובן זוגה, נהג הפורמולה 1, המשיכו במטוס הפרטי לאיטליה לקראת מירוץ גרנד פרי מונזה • בינתיים: יעל חוגגת בעיר האופנה האיטלקית

יעל שלביה ולאנס סטרול בג'יפ , אינסטגרם
יעל שלביה ולאנס סטרול בג'יפ | צילום: אינסטגרם

אחרי שחגגה את יום הולדתה בחופשה נוצצת במיקונוס, יעל שלביה ובן זוגה לאנס סטרול לא מבזבזים זמן. השניים המשיכו מיוון לאיטליה ונחתו במילאנו, רגע לפני סוף שבוע מסקרן במיוחד עבור נהג הפורמולה 1 של קבוצת אסטון מרטין בגרנד פרי מונזה.

שלביה שיתפה את עוקביה במסע החדש והעלתה סטורי ממילאנו, כשהיא מציגה לוק קייצי שכלל מכנסי ג׳ינס קצרים וחולצת פסים בגוונים אדומים ושחורים - שילוב צבעים שללא ספק מתכתב היטב עם האווירה האיטלקית.

יעל שלביה בלוק קיצי במילאנו | צילום: אינסטגרם

בסטורי נוסף העניקה הדוגמנית הישראלית מקום של כבוד גם לכלבתה האהובה, תות, שהצטרפה לתיעוד.

המעבר למילאנו מגיע בתזמון מושלם עבור סטרול, בנו של המיליארדר היהודי-קנדי לורנס סטרול, הבעלים של קבוצת הפורמולה 1 אסטון מרטין. בסוף השבוע הקרוב ייערך הגראנד פרי האיטלקי במסלול המיתולוגי במונזה, הנמצא במרחק קצר ממילאנו, ושלביה צפויה להיות קרובה במיוחד לאקשן.

הסטורי של יעל שלביה. גם תות חוגגת במילאנו | צילום: אינסטגרם

סוף השבוע של הפורמולה 1 ייצא לדרך כבר מחר, יום שישי, עם שני מקצי אימונים חופשיים. ביום שבת ייערך אימון נוסף ולאחריו מקצה הדירוג שיקבע את סדר הזינוק, בעוד שביום ראשון יגיע רגע השיא עם הגראנד פרי של איטליה.

אחרי מיקונוס, יום ההולדת והחופשה הזוגית, נראה שהזוג ממשיך לשלב בין ביזנס לפלז׳ר - הפעם עם עצירה אופנתית במילאנו, לפני שיעברו לרעש המנועים והמהירויות של אחד מסופי השבוע המזוהים ביותר עם עולם הפורמולה 1.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יעל שלביה ולאנס סטרול. רומנטיים מתמיד | צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר