דני אבדיה קיבל החלטה: השותפים החדשים שלו נחשפים

כוכב ה-NBA אירח את קבוצת המשפיענים שגיבש כמעגל הפנימי סביב מותג מוצרי החלבון שלו "TURBO", כולל כוכבי "המירוץ למיליון" ו"נינג'ה ישראל" • וגם: מה אמר הכדורסלן במפגש וטעם הגלידה החדש שבדרך

דני אבדיה במפגש עם קבוצת המשפיענים של "טורבו" , אינסטגרם
דני אבדיה במפגש עם קבוצת המשפיענים של "טורבו" | צילום: אינסטגרם

אחרי עונה היסטורית ב-NBA וכמו כן, על רקע סערת אי ההגעה שלו לנבחרת ישראל הקיץ, כוכב פורטלנד טרייל בלייזרס, דני אבדיה, האולסטאר הישראלי הראשון ב-NBA, ממשיך לקדם את מותג מוצרי החלבון שלו "TURBO" וגייס רשימה מפוארת של משפיענים ויוצרי תוכן בתחום הכושר.

אבדיה אירח אתמול (שני) מפגש מיוחד של אותם משפיענים שגייס למעגל הפנימי של "טורבו", בו התייחס לשיתוף הפעולה ביניהם, הגדיר אותם כשותפים ואף נתן להם להיות הראשונים לטעום את הטעם החדש והסודי בינתיים של גלידת החלבון שלו שיצטרפו לטעמים הקיימים.

בין המשפיענים אגב ניתן למצוא מספר שמות מוכרים במיוחד כמו כוכב "המירוץ למיליון" עמרי רוזנבליט, כוכב "נינג'ה ישראל" גיל מרנץ וכמו כן, גם שקמה יעקבי בראון, שמפעילה את אתר "Tivoneat", אשר מוקדש כולו לסיקור, ביקורות ומתכונים של אוכל טבעוני.

דני אבדיה במפגש עם קבוצת המשפיענים של "טורבו" | צילום: אינסטגרם

בשיחה שקיים עם המשפיענים אמר דני כך: "באמת דיברנו ואספנו את האנשים הכי טובים שאנחנו באמת חושבים שיכולים לגעת, שיש להם תוכן טוב ונדיר. אני קודם כל רוצה להגיד לכם תודה כי זה לא מובן אליו שאתם פה, שאתם שותפים לדרך לכל דבר ועניין.

"אני רואה אתכם כמוני, כמוני כמוכם. אני פה עם רגליים על הקרקע ומדבר למרות שיש לי אלף ואחד דברים וכדורסל וכאבי ראש, אבל כשאני מגיע לפה ואני עושה דברים בכיף ואני רואה את המותג ואת הדברים שזה באמת יכול להביא, אז אני שמח באמת לראות אתכם ולהנות מהדרך הזאת ביחד איתכם. אני מקווה שנוכל לשתף פעולה לעוד הרבה דברים. אנחנו עושים הרבה דברים, אנחנו יוצאים מהמסגרת ועושים דברים כיפיים ושונים".

ובנוסף, המשפיענים מה-"Inner circle" של דני אבדיה ו"טורבו" זכו להיות הראשונים שטועמים את טעם הגלידה החדש של דני אבדיה, שנשאר בשלב זה סודי והגיע למפגש בקופסאות ועליהן סימני שאלה, אם כי עמרי רוזנבליט משוכנע שמדובר בטעם תות: "הטעם הכי טוב שלהם עד כה. תות קטלני".

דני אבדיה במפגש עם קבוצת המשפיענים של "טורבו" | צילום: אינסטגרם
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר