האקסית של טיבו קורטואה בווידוי חריג: "מפחדת"

הדוגמנית והמגישה הספרדייה אלבה קאריו מחפשת זוגיות חדשה: "מפחדת להשתמש בטינדר, לא רוצה לקבל תמונות של פין" • היא חשפה את האשפוז הכפוי אחרי הגירושים מהטניסאי פליסיאנו לופז: "לקחו לי כל דבר שעלול לאפשר פגיעה עצמית"

אלבה קאריו , אינסטגרם
אלבה קאריו | צילום: אינסטגרם

אלבה קאריו, הדוגמנית ומנחת הטלוויזיה הספרדייה (40), תמיד חשה חיבה לספורטאים. בשנת 2011 הביאה לעולם ילד עם רוכב האופנועים פונסי נייטו, ב-2013 החלה לצאת עם הטניסאי פליסיאנו לופז ואחרי הגירושים ניהלה מערכת יחסים עם טיבו קורטואה - לפני מישל גרציג.

גירושיה מלופז במרץ 2017 היו מכוערים, היא התמודדה עם בעיות נפשיות חמורות ואף אושפזה בכפייה. בראיון בספרד היא סיפרה: "שקעתי בדיכאון, לא הצלחתי לישון, הייתי מתעוררת בלילה עם התכווצויות וסיוטים, מזיעה ומרגישה עילפון. הייתי מותשת מבכי".

קאריו סיפרה על הקשיים: "לקחו לי אוזניות וכל דבר שעלול לאפשר פגיעה עצמית. לא רציתי להתאבד, אבל לא יכולתי לבטא זאת במילים. כל מה שרציתי היה לעצור את המחשבות ולנוח. בעלי לא ענה לשיחות, הוא לא גילה כלום. ביקשתי להתפטר מחשש שהחדשות ידפו לתקשורת".

אלבה קאריו | צילום: אינסטגרם

המשיכה הלאה

קאריו השאירה את הסיפור מאחוריה וכיום היא מחפשת זוגיות חדשה, אבל לא מתוך מחויבות: "אני מפחדת להשתמש בטינדר, לפעמים קינאתי בחברים שלי שיש להם, אבל אני לא רוצה להתחיל לקבל תמונות של פין. אמשיך בדרך המסורתית, להיפגש לקפה וככה להתפתח".

היא מודה ב"מחלה שמחמירה עם הגיל", וגורמת לה להיכנע בקלות לגברים, במיוחד כשהיא שותה מעט יין. "יש לי בעיה לפתוח את הרגליים מהר, אם יש לו בושם טוב, אם השיחה מעניינת, אפילו עם בחור שלא רוצה לחלוק את החשבון, תדמיינו כמה רחוק אני הולכת", היא אמרה בראיון.

עוד הוסיפה: "יש לי דברים מעניינים לומר, אבל בגלל שאני 'יפה' אני צריכה להוכיח 15 פעמים שאני לא טיפשה. יש הרבה לכלוך מאחורי זה. אני עייפה מלהוכיח את עצמי, מלדבר על החיים שלי. התחלתי לימודי תואר שני ועכשיו אני רוצה לעבוד עם המוח שלי".

אלבה קאריו | צילום: אינסטגרם
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מישל גרציג וטיבו קורטואה בערב גאלה // עמוד האינסטגרם של GQ spain

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר