"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יעקב בוזגלו זועם: "הכל קומבינות, לא נשאר כלום"

כדורגלן העבר וכוכב "הבוזגלוס", שהצהיר לאחרונה על היותו איש שמאל, ניצל את מחדל השביתה בנתב"ג על מנת לנגח שוב את ממשלת נתניהו: "נתב"ג הוא רק דוגמה אחת מני רבות שמראות עד כמה הממשלה עסוקה בעצמה. האזרח משלם, שוב ושוב"

, עודכן
0השמעה
יעקב בוזגלו , פייסבוק
יעקב בוזגלו. צילום: פייסבוק

אחרי השביתה הדרמטית אמש (חמישי) בנתב"ג, כדורגלן העבר וכוכב "הבוזגלוס", יעקב בוזגלו, שהצהיר לאחרונה כי הוא איש שמאל ותומך במפלגת הדמוקרטים וביאיר גולן, בחר לנצל את ההזדמנות על מנת להמשיך ולנגח את הממשלה המכהנת בראשותו של בנימין נתניהו.

בפוסט עצבני שהעלה לפייסבוק, כתב בוזגלו הזועם, שחזר לישראל לפני כחודשיים אחרי קרוב לשנה בגיאורגיה, כך: "הכל קומבינות, הכל פוליטיקה ולצערי מרגיש שלא נשאר במדינה כלום ושום דבר!!! השערורייה בנתב״ג פשוט בלתי נתפסת".

יעקב בוזגלו, צילום: צילום מסך פייסבוק

"מראות פשוט מחרידים"

"עשרות אלפי אזרחים שטרחו, הזמינו מראש, תכננו את החופשה שלהם והוציאו הרבה מאוד כסף מוצאים את עצמם מול כאוס, עיכובים והפסדים כבדים. המראות פשוט מחרידים".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

"ואי אפשר שלא לשאול שאלה פשוטה: איך זה שדווקא ביום שבו שרת התחבורה הייתה בנתב"ג הכול התנהל אחרת, ויום לאחר מכן אנחנו מקבלים את הכאוס הזה? אני לא קובע שיש קשר, אני רק שואל: צירוף מקרים?".

יעקב בוזגלו, צילום: צילום מסך

"האזרחים נפגעים, נתב"ג הוא רק דוגמה אחת"

"אבל בואו נשים את הפוליטיקה בצד. זה לא ימין ולא שמאל. זה חוצה מפלגות. אין לי ספק שגם אזרחים שתומכים בממשלה נפגעו מהכאוס הזה. אלא שחלקם, לצערי, יעדיפו לא לבקר את הממשלה גם כשהם עצמם נפגעים. וזאת בדיוק הבעיה"

"נתב״ג הוא רק דוגמה אחת מני רבות שמראות עד כמה הממשלה עסוקה בעצמה, בפוליטיקה ובמאבקי כוח במקום באזרחים. האזרח משלם. שוב ושוב. ממשלה צריכה לעבוד בשביל האזרחים, לא להתעלם מהם".

יעקב בוזגלו, צילום: פייסבוק

"צריך להחליף את הממשלה"

"אם הממשלה מתעלמת מהאזרחים צריך להחליף את הממשלה. לא מחר. לא כשיהיה נוח. הגיע הזמן להחזיר את האזרח למרכז. עד מתי נמשיך לשלם את המחיר על חוסר ניהול, חוסר אחריות ופוליטיקה במקום מנהיגות??? בלאגן וכאוס גדול".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יעקב בוזגלו, צילום: פייסבוק
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר