בית"ר ירושלים אומנם גילתה עליונות מול אוסטריה וינה והייתה עדיפה עליה, אבל היא לא השכילה לנצל את היתרון, נגררה לדו קרב פנדלים ושוב הודחה עוד לפני הפלייאוף. הקפטן ירדן שועה היה רחוק מהיכולת האופיינית שלו ואחרי שספג ביקורות, אמו יצאה להגנתו עם פוסט נוקב.
"הייתי חייבת לכתוב כמה דברים שמאוד מאוד מעיקים עליי וזה לגבי הקבוצה שאני הכי אוהבת מאז ומתמיד", פתחה לאה שועה. "אני רואה וקוראת המון פוסטים שמעלים וביקורות קשות כלפיי שחקנים ומאמן (מה לעשות שאני חלק מזה).
"נכון, גם לי כאב על ההפסד באירופה כי אני תמיד רוצה לנצח ולא משנה מה, אבל לוקחת הכל בפרופורציות נכונות מה שאומר שלא תמיד מנצחים, יש גם דברים כאלה בליגה שלנו. מפה ולהעביר ביקורות כאלו קשות שלא נשמעות כמו ביקורת מקצועית זה מעלה בי תחושות של אכזבה ושל חוסר כבוד.
"השחקנים הם שלנו בכל מצב, המאמן הוא שלנו והוא נבחר להיות מאמן, היה מנהל מקצועי ועשה עבודה נפלאה ומאמינה שיעשה זאת גם בתור מאמן כי הוא טוב, נחוש, ווינר. למה לא לתת הזדמנות, למה לא להיות בסבלנות עוד טרם התחילה העונה?
"כנ"ל לגבי שחקנים. כולנו עושים טעיות, אנחנו בני אדם ולא רובוטים, בפרט שיש המון אמוציות לפני המשחק ובתוך המשחק עצמו. זה לא מתאים, זה שילך הביתה, למה ככה ולמה ככה, שאלות שלא ייתנו לנו תשובה או פיתרון בטח לא אחרי משחק. נכון, מותר להעביר ביקורת, מותר לבחון, אבל למה לשחוט?
"זה צורם ומוריד את הביטחון, אם זה לשחקנים או בכלל למאמן. באיזה ביטחון יעלו שחקנים למגרש בידיעה שעולים לשחק ויקבלו בוז? בידיעה שאם הם עולים ואוי וחלילה אם יפסידו איך יגיב הקהל? הראש לא במקום, לא מרוכז במשחק. תנו להם שקט רבאק וברור לכם שאותו דבר ואותו ביטחון זקוק גם המאמן.
"אנחנו כוח בשבילם, תתארו לעצמכם שאין את כוח הזה? בדיוק כמו רכב בלי דלק אתה יכול לנסוע? בלי נדר תהיה לנו עונה טובה וחזקה, יש לנו מאמן טוב, שחקנים מצוינים ומוכשרים, רק תנו להם שקט, פחות פוסטים שאחרים לא יחגגו ויהנו על חשבוננו. מאחלת לנו עונה נפלאה וכך יהיה. יאללה בית"ר, אוהבת את כולם".
כבר מחר (שני, 20:00) תהיה לירושלמים הזדמנות לראות האם הלחץ משפיע, כשהקבוצה תתארח אצל הפועל רמת גן במשחק הדירוג על מקומות 7-8 בגביע הטוטו. משחק הליגה הראשון יהיה רק ב-29 באוגוסט, אחרי שהפועל תל אביב ניצלה את הזכות שלה לדחות את מחזור הפתיחה.

