"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי הפרידה מ"גולסטאר": הג'וב החדש של שייע פייגנבוים נחשף
אחרי שלא לקח חלק בעונה של "גולסטאר" שצפויה לעלות בקרוב, שייע פייגנבוים מצא ג'וב חדש והצטרף לתוכנית הספורט של רדיו 103FM: "נקווה שיהיה טוב ושתהיה קצת אש" • וגם: למה קיבל את הכיסא הכי נמוך באולפן?
שייע פייגנבוים. צילום: אלן שיבר

אחרי הפרידה מ"גולסטאר": הג'וב החדש של שייע פייגנבוים נחשף

אחרי שלא לקח חלק בעונה של "גולסטאר" שצפויה לעלות בקרוב, שייע פייגנבוים מצא ג'וב חדש והצטרף לתוכנית הספורט של רדיו 103FM: "נקווה שיהיה טוב ושתהיה קצת אש" • וגם: למה קיבל את הכיסא הכי נמוך באולפן?

מערכת אופסייד
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שלא השתתף בצילומי העונה החדשה של "גולסטאר" שעתידה לעלות בקרוב לאחר שצולמה בפיליפינים,שייע פייגנבויםמצא ג'וב חדש ומצטרף לתוכנית הספורט של רדיו103FM, כאשר את שידור הבכורה שלו בתחנה עבר כבר אמש (ראשון) בהצלחה, כאשר ברשתות החברתיות של הרדיו הצהירו בחגיגיות: "שייע מצטרף לתוכנית הספורט של 103FM".

פייגנבוים, בן 77, הוא אחד השמות האייקוניים בכדורגל הישראלי. הוא זכור בעיקר כחלוץ עבר אגדי, מלך השערים שלהפועל תל אביבבכל הזמנים ושחקן נבחרת ישראל לשעבר, חלק מהנבחרת האגדית ששיחקה במונדיאל 1970 במקסיקו.

שייע פייגנבוים, צילום: אודי ציטיאט

"על הכיסא הכי נמוך, בינתיים"

בהמשך עבר לקריירת אימון, אותה עשה לאורך שנים בשורה של קבוצות בכדורגל הישראלי, והפך עם השנים לאחת הדמויות הצבעוניות והמוכרות בענף.
בהודעה שפורסמה בחשבון האינסטגרם של 103FM נראה פייגנבוים כשהוא מודיע על הצטרפותו לתוכנית הספורט.

כשנשאל כיצד הוא מרגיש לקראת ההצטרפות, השיב בחיוך: "בכיף, נקווה שיהיה טוב, נקווה שתהיה פה קצת אש. אני יושב על הכיסא הכי נמוך, בינתיים".

שייע פייגנבוים. ג'וב חדש,

יש חיים גם אחרי "גולסטאר"

ההצטרפות לרדיו מגיעה בתקופה שבה פייגנבוים נמצא שוב בכותרות גם בהקשר טלוויזיוני. העונה החדשה של "גולסטאר", שצולמה בפיליפינים וצפויה לעלות בקרוב, תעלה הפעם ללא אחד המשתתפים המזוהים איתה - פייגנבוים עצמו.

במקומו של שייע בעונה החדשה שובץ איתי שכטר, שתפס את מקומו לצד ג'ובאני רוסו. כך, בעוד פייגנבוים נעדר מהעונה שצולמה בפיליפינים, הוא צפוי להעניק לקהל את הנוכחות הצבעונית והדעות הישירות שלו דווקא בזירת הרדיו.

כעת, עם המעבר למיקרופון של 103FM, יהיה מעניין לראות אם הכיסא "הכי נמוך" שעליו דיבר פייגנבוים יהפוך במהרה לאחד המקומות הבולטים בתוכנית, ואם אכן תהיה שם "קצת אש", כפי שהוא עצמו הבטיח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שייע פייגנבוים, צילום: אינסטגרם HOT
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...