מגיש ערוץ הספורט חוטף מפרשן ערוץ 14: "מביך, בושה"
נועם אמיר, הפרשן הצבאי של ערוץ 14, יצא למתקפה חריפה נגד כתב ידיעות אחרונות ו-YNET, נדב צנציפר על רקע סערת הדיווחים אודות מעבר אפשרי של רוי רביבו ממכבי תל אביב לספרד: "בושה שמשתפים פעולה עם הדבר הזה"
,עודכן

אחריהמתקפה החריגה בשידור בערוץ הספורטנגד הספונסר של מכבי תל אביב בכדורסל אריק שטילמן,נדב צנציפרנמצא במרכזה של סערה חדשה. מגיש ערוץ הספורט ועיתונאי YNET וידיעות אחרונות חטף ביקורת חריפה מצד פרשןערוץ 14.
אחרי המופע המביך בתוכנית "5 באוויר", צנציפר העדיף שלא להוריד פרופיל אלא להמשיך ולתקוף גם בזירות אחרות. הפעם הוא יצא למתקפה נגד הקולגות שלו, כתבי המערכות האחרות המסקרות את סאגת מעברו האפשרי שלרוי רביבוממכבי תל אביב לליגה הספרדית.
מפגן הזחיחות של צנציפר
צנציפר תקף בציוץ חריג בו כתב בזחיחות, שלמען האמת, די אופיינית: "כפי שנחשף בלעדית רק ב-ynet ו-12 שעות לאחר מכן העתיקו האתרים האחרים שלוקחים לעצמם כעת קרדיט שווא: אלצ׳ה (לא לבאנטה או לה קורוניה) הייתה זו שהגישה הצעה רשמית למכבי ת״א על סך 1.7 מיליון יורו בעבור רוי רביבו, הצהובים התנגדו לסכום".
"ההצעה עלתה, אולם לא משמעותית ומכבי ת״א רוצה כשלושה מיליוני יורו, רביבו נחוש לעזוב מיד לאלצ׳ה, בה הוא כבר מסוכם ויעשה הכל לעזוב את קרית שלום, בדיוק כפי שלא טס לדרישתו למשחק מול צסק״א סופיה".
פרשן ערוץ 14 תוקף: "איזה מביך"
מי שלא אהב בלשון המעטה את הציוץ המדובר של צנציפר, היה הפרשן הצבאי של ערוץ 14, נועם אמיר. הפרשן הוא גם דודו של כתב ONE לענייני מכבי תל אביב, רז אמיר, מה שהופך את הסיפור למעניין אף יותר.
אמיר לא חסך בביקורת, אך הסתפק במסר קצר וחד נגד צנציפר, כאשר כתב: "איזה מביך. בושה לידיעות ו-YNET שמשתפים פעולה עם הדבר הזה".

