יעקב בוזגלו קיבל החלטה: "אחרי 45 שנה עם חני"
לאחר שחזר לארץ אחרי קרוב לשנה בגיאורגיה, יעקב בוזגלו הלך להסתפר והפתיע את צוות המספרה: "45 שנה לא הייתי במספרה, חני סיפרה אותי כל הזמן. לא סומך על אף אחד"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
אחרי ההחלטה לחזור לישראל ולסיים את ההרפתקה בגיאורגיה קרוב לשנה לאחר שהחליטו לעזוב את הארץ, יעקב וחני בוזגלו מפתיעים ומקבלים החלטה על שינוי לא קטן אחרי 45 שנה.
יעקב בוזגלובן ה-69 החליט אחרי החזרה לארץ כי הגיע הזמן לשינוי והתייצב במספרת BARBERFLY של בן אלון בקריית ביאליק, וחשף בפני צוות המספרה את הסוד המפתיע שלו בנוגע ליחס שלו עם מספרות.
"לא סומך על אף בן אדם בעולם"
"45 שנה לא הייתי במספרה", הצהיר כדורגלן העבר וכוכב "הבוזגלוס" והפתיע את צוות המספרה, כאשר הבעלים, בן, אף שאל: "אז מי סיפר אותך עד עכשיו?", בעוד בוזגלו השיב: "חני כל הזמן, עכשיו אני פה".
בוזגלו המשיך וסיפר: "את האמת אני לא סומך על אף בן אדם בעולם, רק על אשתי ועכשיו על הבן שלך. התחושה פה היא מקום רך, מכבד, מקום מקבל וזה כיף, כיף להיות פה. תחושה טובה, אחרת לא הייתי נותן לו לגעת בי. נכנסתי בן 70, יצאתי בן 17".


