"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערן זהבי עובר לבית חדש: זו התמונה המרגשת שנחשפה

קפטן מכבי תל אביב עשוי לחפש לעצמו קבוצה חדשה בקיץ, אך בוודאות יעבור בקרוב לבית חדש, כאשר אשתו, שי, חשפה תמונה מעבודות הבנייה של בית המשפחה החדש בסביון • צפו בתמונה מהסיור בווילה היוקרתית שהזהבים בונים

, עודכן
0השמעה
ערן זהבי. צילום: אלן שיבר

בעוד ערן זהבי חווה את אחת העונות הקשות בקריירה שלו, עם תשעה שערים בלבד ב-40 הופעות בכל המסגרות, וכאשר הוא נע באופן תדיר בין ההרכב לספסל של מכבי תל אביב, החלוץ הוותיק, שיחגוג בעוד כחודשיים את יום הולדתו ה-38, עדיין מקווה לסיים את העונה עם אליפות שישית בקריירה, וחמישית במדים הצהובים של מכבי.

עם זאת, על פי הדיווחים השונים, מסתמן כי אם ברצונו של זהבי להמשיך ולשחק, יהיה עליו למצוא בית חדש ולעבור לקבוצה אחרת, כאשר מסתמן בשלב זה לפחות כי מכבי ת"א תהיה מוכנה להציע לזהבי תפקיד מקצועי במועדון, מה שלמעשה, מעלה את האופציה של פרישה ממשחק פעיל ועדיין לא ברור כיצד תוכרע הדילמה של זהבי.

עם זאת, החלוץ הוותיק בוודאות יעבור בקרוב לבית חדש גם אם לא יעבור לקבוצה אחרת, כאשר תהליך בניית בית משפחתו החדש מתקדם, כך לפחות נחשף בתמונה שעלתה לסטורי של אשתו, שי זהבי, שנסעה ביחד עם בנותיה, דור וגיל, לעקוב מקרוב אחרי עבודות הבנייה של הבית החדש של הזהבים בסביון: "היה גם סיור בבית החדש".

הבית החדש של משפחת זהבי, צילום: אינסטגרם
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אגב, הווילה שנבנית לה בסביון היא ללא כל קשר לשתי הדירות שרכש זהבי בחודש שעבר בפרויקט של אלקטרה ביהוד תמורת כ-11 מיליון שקל, כאשר שתי הדירות האלה נרכשו למען הבטחת ביטחונם הכלכלי של ילדיו בעתיד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר