"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"כל עוד תהיה אלימות, לא יהיה כדורגל"
לאחר שנוקבו גלגלי מכוניתו של מאמן קבוצת הילדים א', בבני יהודה החליטו על הקפאת הפעילות • הבעלים ברק אברמוב: "הקבוצה לא תשוב לפעילות עד שנאתר את אותו אדם שביצע את המעשה המכוער והמתועב"
ברק אברמוב. הבעלים החדש של בית"ר? | צילום: עמי שומן

"כל עוד תהיה אלימות, לא יהיה כדורגל"

לאחר שנוקבו גלגלי מכוניתו של מאמן קבוצת הילדים א', בבני יהודה החליטו על הקפאת הפעילות • הבעלים ברק אברמוב: "הקבוצה לא תשוב לפעילות עד שנאתר את אותו אדם שביצע את המעשה המכוער והמתועב"

שי ארצי
, עודכן

הנהלת בני יהודה יצאה במבצע עבור אוהדי הקבוצה והשיקה 'כרטיס משותף' לצמד משחקי הבית הקרובים של הכתומים מול הפועל ת"א וחדרה, שיימכרו תמורת 80 שקלים, אבל שיחת היום בשכונה היא דווקא סביב החלטת ההנהלה להקפיא את הפעילות של קבוצת ילדים א'.

ההחלטה על הקפאת הפעילות של קבוצת הילדים הגיעה לאחר שבתחילת השבוע נוקבו גלגלי מכוניתו של מאמן הקבוצה, כך לפי הודעה רשמית של בני יהודה, שסירבה לחשוף את זהות המאמן או לפרסם תמונה של המקרה".

"כל עוד תהיה אלימות, לא יהיה כדורגל", הבהירו בשכונה. בשלב זה מנסים בבני יהודה לאתר את מי שעומד מאחורי המעשה והצהירו כי תעשה פנייה לגורמי אכיפת החוק במידת הצורך.

בעלי המועדון, ברק אברמוב: "מועדון הכדורגל, בני יהודה תל אביב, רואה בחומרה רבה את האירוע הספציפי של ניקוב גלגלי מכוניתו של מאמן במחלקת הנוער, וכל אירוע של אלימות, פיזית או מילולית, כלפי כל אדם במועדון או בסביבתו. בשלב זה החלטנו להקפיא את אימוני ומשחקי קבוצת ילדים א' של המועדון, עד שנאתר את אותו אדם שביצע את המעשה המכוער והמתועב.

"בשבוע שעבר השקנו את מיזם "תנו לגדול בשקט", הפונה וקורא להורים לאפשר לילדיהם להתאמן ולשחק ללא לחצים מצידם ומעל הכל, להעניק שקט מקצועי וסביבת עבודה בריאה למאמני מחלקת הנוער ואנשי המנהלה. אני חוזר ואומר, אנו נגלה אפס סובלנות כלפי אירועים שכאלה. אנחנו לא ניתן לאף אחד לפגוע בפעילות השגרתית והבריאה של המועדון שלנו. אנו קוראים להתאחדות לכדורגל לתמוך ולגבות את החלטת המועדון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...