"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גלו סבלנות כלפיי וכלפי המועדון"

ג'ון אוגו יצא בפנייה לאוהדי ב"ש בחשבון האינסטגרם שלו בעקבות המגעים בינו לבין המועדון על הארכת חוזהו • עוד הוסיף: " אני אוהב את המועדון. יש לי קשר מיוחד בעיקר עם האוהדים" • בעונה הבאה אוגו ייכנס לעונתו החמישית בארץ והמיסוי עליו יעלה באופן משמעותי

,עודכן
אוגו. יישאר בבאר שבע למרות שהמיסוי עבורו יגדל משמעותית? // אוגו. יישאר בבאר שבע למרות שהמיסוי עבורו יגדל משמעותית?

קשרה הניגרי של הפועל באר שבע, שלא שותף אמש בניצחון על רעננה פירסם היום פוסט בחשבון האינסטגרם שלו ובו התייחס לכל השמועות על עתידו.

הקשר סיפר: "הרבה אנשים שואלים אותי על העתיד שלי במועדון. קודם כל, אני אוהב את המועדון. יש לי קשר מיוחד בעיקר עם האוהדים, ואני מקווה שראיתם בכל משחק שאני תמיד נותן את הכל בשבילכם. המועדון, ההנהלה והבעלים היו טובים אליי לאורך השנים, בהן התבגרתי כשחקן וכאדם. החוזה שלי נגמר הקיץ ואני לא הופך להיות צעיר יותר. אני צריך להבטיח את עתידי הכלכלי, אבל תמיד יש איזון בין השיקול הכספי לבין מה שהלב שלך רוצה.

אני באמת רוצה להישאר, הסוכן שלי החל במגעים עם המועדון כדי לחדש את החוזה שלי והוא אמר לי שגם המועדון רוצה שאני אשאר. הדברים האלה הם אף פעם לא שחור ולבן, והם לוקחים זמן. בבקשה גלו סבלנות כלפיי וכלפי המועדון. אני מקווה ואני בטוח שנגיע לסיכום שישאיר אותי כאן, סיכום שיהיה הוגן כלפי המועדון אבל גם ישקף את המחויבות שלי לבאר שבע. בינתיים יש כמה משחקים מאוד חשובים ובזמן שהסוכן שלי מנהל את המגעים, אני מקווה שתכבדו את הפרטיות שלי, ואני מנסה להתרכז בקבוצה ובשנה החשובה שלנו בה אנחנו מנסים לחזור לדרך המנצחת שלנו.

מנהל הקבוצה, אסי רחמים חשף במסיבת עיתונאים כי הוצע לאוגו חוזה חדש ובבאר שבע מודעים שבעונה הבאה המיסוי עבור השחקן יהיה כמו לשחקן ישראלי, לאחר שייכנס לעונתו החמישית בליגת העל. בב"ש ינסו לסגור את החוזה לפני ינואר 2019 אז אוגו יהפוך לשחקן חופשי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר