"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרקו בלבול מתקרב למכבי חיפה

יעקב שחר, נשיא הירוקים ביקש מההתאחדות לכדורגל לשחרר את מאמן הנבחרת הצעירה ונענה בחיוב • לבלבול יש סעיף שחרור מההתאחדות העומד על 300 אלף שקלים, שלא עשוי להוות מכשול • אם המאמן אכן יגיע, זו תהיה הקדנציה השנייה שלו כמאמן הירוקים

,עודכן
מרקו בלבול. מתקרב למועדון אותו עזב לפני שלוש שנים // מרקו בלבול. מתקרב למועדון אותו עזב לפני שלוש שנים

מרקו בלבול צפוי להתמנות לתפקיד מאמן מכבי חיפה. היום (ג') פנה נשיא המועדון יעקב שחר ליו"ר ההתאחדות שינו זוארץ בבקשה לשחרר את בלבול מתפקידו כמאמן הנבחרת הצעירה ונענה בחיוב.

כעת שחר ישוחח עם בלבול ואם השניים יגיעו להסכמות הוא יקבל את אחד התפקידים הכי לחוצים בכדורגל הישראלי. לבלבול סעיף בחוזה עם ההתאחדות לפיו הוא יכול להשתחרר לקבוצה אשר תחפוץ בו תמורת סכום של כ-300 אלף שקלים, מה שלא אמור להוות בעיה מבחינת חיפה.

בלבול היה מועמד לאורך כל החודשיים האחרונים אך שחר העדיף שלא לפנות למאמן תחת חוזה. זו גם הסיבה שלא פנה ליוסי אבוקסיס מבני יהודה. בסופו של דבר, אחרי שלא מצא מאמן שייקח את התפקיד במקומו של איתי מרדכי, הוחלט לשנות כיוון ולפנות לבלבול. אם האחרון יגיע, זו תהיה קדנציה שנייה שלו כמאמן הירוקים. בלבול היה בכרמל לפני שלוש שנים אז קיבל את הקבוצה בתחתית הטבלה והוביל אותה לפלייאוף העליון. למרות ההצלחה, הוחלט לסיים את ההתקשרות עימו בסיום אותה עונה. בסגל הירוק היו אז יוסי בניון, איתי שכטר, אלירן עטר, מדו קמארה ומיצ'ל הספרדי. כיום הסגל הרבה פחות נוצץ אך המטרה נותרה זהה: החזרת הקבוצה לצמרת הכדורגל הישראלי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר