"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קלינגר: "לא ייאמן מה שקורה בטדי עם השיפוט"
אחרי ה-1:1 מול הפועל חיפה, מאמן בית"ר ירושלים התקשה להירגע: "עייפתי, באים לפה שופטים ועושים את ההחלטות שלהם. חבל שלא היינו יותר חכמים" • מימר: "לא יודעים לשמור על התוצאה"
ניר קלינגר | צילום: דני מרון

קלינגר: "לא ייאמן מה שקורה בטדי עם השיפוט"

אחרי ה-1:1 מול הפועל חיפה, מאמן בית"ר ירושלים התקשה להירגע: "עייפתי, באים לפה שופטים ועושים את ההחלטות שלהם. חבל שלא היינו יותר חכמים" • מימר: "לא יודעים לשמור על התוצאה"

שי ארצי
, עודכן

בית"ר ירושלים והפועל חיפה נפרדו הערב (שני) בתיקו 1:1 במסגרת המחשק, שנעל את המחזור בה-16 בליגת העל. גל אראל העלה את האורחים ליתרון עם פנדל מוצלח (56), אבל אנתוני וארן הצליח לאזן בנגיחה (77) אחרי שנכנס כמחליף.

לשחקנים של ניר קלינגר היה הרבה מוטיבציה להשיג ניצחון מול הפועל חיפה, לה הפסידו אשתקד בגמר הגביע, אבל למרות העדיפות של הירושלמים סיימו הערב (שני) רק בתיקו 1:1 וכעת הם סוגרים שלושה חודשים ללא ניצחון ביתי.

"פשוט לא ייאמן מה שקורה פה בטדי", התלונן ניר קלינגר בסיום 90 הדקות בטדי, "באים לפה שופטים ועושים את ההחלטות שלהם, עייפתי, אבל אתם תשפטו על זה. שלטנו בכדור יותר, היה לנו יותר מבחינה התקפית, אם בחצי הראשון היינו יותר חכמים היינו מכריעים את המשחק.

שחקני בית"ר ירושלים בסיום. לא מצליחים לנצח בטדי // צילום: דני מרון

קלינגר סיכם: "אני מאוד אופטימי ובטוח שגם הניצחונות בטדי יגיעו. התיקו לא מספק אותי, הייתי בטירוף לנצח".

בצד השני, גם שרון מימר לא היה מאושר מהתוצאה: "אני מאוכזב מאוד מהתוצאה. שבועיים שאנחנו מובילים ולא יודעים לשמור על התוצאה. היינו במשחק לכל אורכו, חבל לפספס נקודות בטדי. כל הקבוצה שיחקה, נתנה, אני גאה בהם והנקודות יבואו בהמשך. הקבוצה שלי כבר חודשיים משחקת ונראית טוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...