"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רמי גרשון ייעדר שלושה שבועות לפחות

בלמה של מכבי חיפה סובל מפציעה במפשעתו ויחמיץ את המשחקים מול מכבי פ"ת והפועל ב"ש • בלבול מעוניין להתחזק במגן שמאלי, קשר ואולי בחלוץ • כמו כן, המאמן מעוניין בעוזר, ואחד המועמדים הוא אלון חרזי

,עודכן
רמי גרשון (משמאל). ייעדר משני משחקים חשובים // רמי גרשון (משמאל). ייעדר משני משחקים חשובים

בלם מכבי חיפה רמי גרשון עבר בדיקת אולטרסאונד ובה התברר כי הוא סובל מקרע בשריר המפשעה הימני. בשל כך הוא צפוי להיעדר כשלושה שבועות לפחות. הפציעה מגיעה דווקא כאשר גרשון חזר להרכב תחת המאמן מרקו בלבול אחרי שסבל מלא מעט פציעות מתחילת העונה.

גרשון נפצע במהלך המשחק האחרון מול בני יהודה אך למרות זאת המשיך לשחק, מה שככל הנראה לא היטיב עם הפציעה. בימים הקרובים ייפגש מאמן הקבוצה מרקו בלבול עם נשיא המועדון יעקב שחר כשעל הפרק מספר נושאים. ראשית ידונו השניים בחיזוק לקבוצה כאשר הרצון הוא להביא מגן שמאלי, קשר ואולי גם חלוץ. מהסגל גם ישוחררו שניים-שלושה שחקנים לקבוצות אחרות אך עדיין לא הוחלט על מי יוותרו.

מעבר לכך, בלבול מעוניין למנות עוזר מאמן כשאחד המועמדים לתפקיד הוא בלם העבר אלון חרזי שמסייע לבלבול מבחינה מקצועית מאז נכנס לתפקיד. חרזי משמש כיום כשגריר של המועדון במסגרת פרוייקט שגרירים ובו חברים מספר שחקני עבר.

עם זאת, יש גם חדשות טובות בחיפה, כאשר במועדון הודיעו כי רז מאיר וג'ורג' מנדז'ק צפויים לחזור לכשירות בזמן הקרוב. השניים ספגו מכה חזקה במשחק מול בני יהודה ביום שבת האחרון והיום נערכה להם בדיקה מקיפה בה נמצא כי הם לא סובלים מפגיעה קשה. בעקבות כך הם יעמדו לראשותו של המאמן מרקו בלבול כבר למשחק נגד מכבי פ"ת בשבת הקרובה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר