"עשו אותנו כבר ברזיל, אבל מה שראיתם מול סכנין והפועל חיפה זו הקבוצה שיש", כך אומר בציניות אחד משחקני בבית"ר ירושלים, שלא מצליחה לברוח לתחתית ואתמול (ש') היא נראתה רע מאוד בתיקו המאופס נגד בני סכנין.
במועדון ביקרו את שחקני ההתקפה שלא ממש היו במשחק, למעט מאור בוזגלו, וינסו לקדם בימים הקרובים את החתמתו של פרדי פלומין, שאמנם יש סיכום לגביו מול הפועל חדרה, אך טרם הושגו הבנות מול השחקן לגבי תנאיו האישיים. "פלומין רוצה סכומים הזויים", אמרו בבית"ר בנוגע לדרישות הכספיות הגבוהות שמציבים נציגי השחקן.
ללא קשר להתפתחויות הצפויות השבוע מול פלומין, יש בדיקות לגבי מספר חלוצים זרים: "נפלנו עם אולנארה ואסור לנו ליפול בינואר", אמרו בבית"ר בנושא. ומה בנוגע לחיזוק לעמדת המגן הימני? בשלב הזה הוחלט בצוות המקצועי להמשיך עם דוד קלטינס ולחכות לחזרתו של אנטואן קונטה. רק אם הצרפתי ישדר סימנים מדאיגים לגבי חזרתו מספר ימים לפני סגירת חלון העברות, אז ישקלו בבירה לצרף מגן ימני.
וממי שעומד להגיע לאלה שאמורים לעזוב. כפי שפורסם לראשונה ב-'ישראל היום' הקשר ערן לוי לא אמור להמשיך בקבוצה וייתכן שכבר כימים הקרובים יהיה ניסיון להגיע מולו להבנות לגבי שחרורו. ברונו איבה ישוחרר, יעקב בריהון כנראה ייצא להשאלה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

