"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל חיפה דרסה את סכנין
מתן חוזז הצטיין עם שלושער לרשת של הקבוצה מהמגזר שהתדרדרה עמוק לתחתית טבלת ליגת העל
מתן חוזז (משמאל). הצטיין עם שלושער לרשת של סכנין // מתן חוזז (משמאל). הצטיין עם שלושער לרשת של סכנין

הפועל חיפה דרסה את סכנין

מתן חוזז הצטיין עם שלושער לרשת של הקבוצה מהמגזר שהתדרדרה עמוק לתחתית טבלת ליגת העל

ליאב נחמני
, עודכן

מתן חוזז הוא הרכש היעיל ביותר של חלון ההעברות הישראלי, לפחות בינתיים. אחרי השער במחזור הקודם בחגיגה על מכבי פ"ת, אתמול הוא המשיך בשלושער (44,42 ו-77) ענק מול בני סכנין המפורקת.

את המחצית הראשונה הוא קינח בצמד מהיר שבעצם קבע את השורה התחתונה – סכנין איבדה כל סיכוי להוציא משהו מהמפגש הזה. אבל את חוזז זה לא עניין.

במחצית השנייה הוא הוסיף שער שלישי עם המון מזל וראה את מקסים פלקושצ'נקו – אולי בהופעות אחרונות באדום לפני המעבר לירוקים שמעבר לכביש – סוגר את סיפור המשחק עם השער הרביעי בדקה ה-86.

בעקבות ההפסד, סכנין צפויה להיפרד מעמיר תורג'מן כשהיא ניצבת במקום ה-13 בטבלה עם 15 נקודות בלבד, בעוד הפועל חיפה מתייצבת בחלק העליון עם 28 נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...