נבחרת הנוער חוגגת, אמש בסקוטלנד | צילום: ההתאחדות לכדורגל

לאחר שעלתה ליורו, נבחרת הנוער נחתה בארץ: "מראה הרבה על הכדורגל הישראלי"

אופיר חיים ושחקניו חזרו ארצה לאחר שהבטיחו את מקומם באליפות אירופה בקיץ הקרוב • המאמן: "זה המקום שאליו יילה חוס ובוני גינצבורג מכוונים אותנו" • רוי רביבו: "אין לי מילים לתאר את מה שהרגשתי שכבשתי את שער הניצחון מול סקוטלנד"

נבחרת הנוער של ישראל שבה היום (רביעי) ארצה אחרי שהעפילה אתמול לאליפות אירופה בעקבות הניצחון על סקוטלנד.

מי שקיבל את פני השחקנים הוא יילה חוס, המנהל הטכני של הנבחרות הצעירות, שאמר להם בין היתר: "אני ממש רוצה לברך אתכם. לא רק בגלל הדרך שבה הגענו למקום הראשון בבית והעפלנו לאליפות אירופה. הצורה בה שיחקנו עם אינטליגנציית משחק, טכניקה, תשוקה, שמתאים לדי אן איי הישראלי, גרמה לי להיות כל כך גאה בכם השחקנים ובכל הצוות"

נבחרת הנוער עד גיל 19 חזרה לארץ אחרי שהבטיחה העפלה לאליפות אירופה

חוס הוסיף: "עשינו צעד מדהים ולא רק בגלל שהעפלנו ליורו אלא בגלל איך שעשינו את זה. אתם חוזרים עכשיו לקבוצות ונתראה בהכנות לאליפות אירופה, סלובקיה (שם תיערך האליפות ש.א) מחכה לנו, צרפת, איטליה ועוד נבחרות מחכות לנו. אנחנו נאתגר את עצמנו וגם את הנבחרות שישחקו מולנו. תודה על ההישג הענקי שעשיתם".

המאמן אופיר חיים סיפר בהתרגשות: "אנחנו לא שמחים רק מההעפלה אלא מאיך ששיחקנו וכך הכדורגל הישראלי צריך לשחק עם כדורגל התקפי ותשוקה, זה המקום שאליו יילה חוס ובוני גינצבורג מכוונים אותנו. כשרואים נבחרות אירופאיות טובות, שייצאו מהנבחרות האלה שחקנים לכל אירופה, מעבירות זמן ועושות הגנה כדי לעמוד מולנו, זה מראה הרבה על הכדורגל הישראלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רוי רביבו סיפר על החגיגות אחרי העפלה ליורו: "ממש התרגשנו וזה רגע היסטורי, אבל אני חושב שזה הגיע לנו. אין לי מילים לתאר את מה שהרגשתי שכבשתי את שער הניצחון מול סקוטלנד. זה היה מדהים וזה תחושות שרק בכדורגל אפשר להרגיש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...