"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לא הבעלים האידיאלים"
הפועל ת"א ערכה מסיבת עיתונאים בה בעלי הקבוצה התבטאו על הקושי להחזיק את הקבוצה כלכלית • על תזרים המזומנים הוסיף זאב גרינברג: "הזרמנו 2 מיליון, לא הזרמנו את בשמחה אבל הזרמנו" • איציק ניסנוב סיפר: "המשפחה שלי לא רוצה שאמשיך כבעלים"
גרינברג וניסנוב. מתקשים להחזיק את הפועל ת"א // צילום: דני מרון // גרינברג וניסנוב. מתקשים להחזיק את הפועל ת"א // צילום: דני מרון

"לא הבעלים האידיאלים"

הפועל ת"א ערכה מסיבת עיתונאים בה בעלי הקבוצה התבטאו על הקושי להחזיק את הקבוצה כלכלית • על תזרים המזומנים הוסיף זאב גרינברג: "הזרמנו 2 מיליון, לא הזרמנו את בשמחה אבל הזרמנו" • איציק ניסנוב סיפר: "המשפחה שלי לא רוצה שאמשיך כבעלים"

שי ארצי
, עודכן

במקביל להכנות למשחק החשוב במוצ"ש מול הפועל באר שבע, בעלי הפועל תל אביב, זאב גרינברג ואיציק ניסנוב, ערכו היום מסיבת עיתונאים בנוגע להתנהלות הפיננסית של המועדון ועל הדברים שקרו בחלון העברות.

בעלי הקבוצה איציק ניסנוב סיפר תחילה: "אנחנו לא הבעלים האידיאלים להפועל תל אביב . מועדון כמו הפועל ת"א צריך בעלים עם כיס עמוק יותר משלנו אבל כרגע אין את זה ולא בטוח שיהיה, לראייה לא לקחו את הקבוצה כשהיא הייתה למכירה יום לפני הפירוק".

"אין לנו פנטזיות על רכש. לא נעשה את הטעויות שעשו לפנימו. שכר השחקנים שיש בהפועל תא לא מתאים למקום שלנו בליגה. יש קבוצות עם חצי מהתקציב הזה במקומות 3-4. אנחנו מסתכלים כמה שנים קדימה", הוסיף.

"המשפחה שלי לא רוצה שאמשיך כבעלים. נעשה הכל שתוך כמה שנים הקבוצה תהיה בצמרת של הכדורגך הישראלי גם אם לא יבוא בעלים חדש".

זאב גרינברג הוסיף: "ההפרשים בין מה שחזינו בתחילת העונה לבין מה שקורה בפועל זה שלושה מיליון שקלים. אנחנו נצטרך להביא את הכסף ורק היום הזרמנו 2 מיליון מתוך זה. לא הזרמנו את בשמחה אבל הזרמנו".

על תקציב הקבוצה אמר: "תקציב השחקנים שלנו הוא 14.5 מיליון שקל ואם היינו מדורגים רק לפי התקציב אז היינו מקום 4-5. זו לא התנהלות נכונה שאין מנכ"ל אבל כולם לוקחים חלק מהתפקידים כי זה מה שיש".

איציק ניסנוב הוסיף: "ממש לא התייאשתי אבל לא רואה מישהו שיבוא במקומי. את החלק שלי אתן בחינם אם יבוא מישהו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...