"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מ.ס. אשדוד: בוחבוט הצטרף
המאמן יהיה האוטוריטה הרשמית על הקווים בעקבות תעודת הפרו שמחזיק לאחר שמשה אוחיון יכול לאמן רק עד ה-27 בפברואר • "שמח להצטרף למועדון שעושה עבודה מצוינת בשבועות האחרונים" אמר בוחבוט • אשדוד תפגוש ביום שבת את ק"ש כשהיא מגיעה עם שני ניצחונות רצופים
משה אוחיון. לא יוכל לשמש כמאמן באופן רשמי מ-27 לחודש // צילום: יוסי שקל // משה אוחיון. לא יוכל לשמש כמאמן באופן רשמי מ-27 לחודש // צילום: יוסי שקל

מ.ס. אשדוד: בוחבוט הצטרף

המאמן יהיה האוטוריטה הרשמית על הקווים בעקבות תעודת הפרו שמחזיק לאחר שמשה אוחיון יכול לאמן רק עד ה-27 בפברואר • "שמח להצטרף למועדון שעושה עבודה מצוינת בשבועות האחרונים" אמר בוחבוט • אשדוד תפגוש ביום שבת את ק"ש כשהיא מגיעה עם שני ניצחונות רצופים

מערכת ספורט היום
, עודכן

מ.ס. אשדוד הודיעה היום (ג') על צירופו של המאמן אבי בוחבוט לצוות המקצועי. בוחבוט מחזיק בתעודת פרו וישמש כאוטוריטה המקצועית הרשמית לאחר כי משה אוחיון, שעומד על הקווים יכול לשמש כמאמן זמני רק עד ה-27 לפברואר.

בוחבוט שסיים קורס פרו ב-2010, אימן בעבר את מכבי ב"ש מ.ס. דימונה, מ.ס ירוחם, מכבי בת ים, הפועל משוש שגב שלום והפועל ערד.

בהודעה של אשדוד נמסר: "מועדון ספורט אשדוד שמח להודיע על צירופו של מאמן הכדורגל אבי בוחבוט בעל תעודת פרו לצוות המקצועי של מועדון ספורט אשדוד".

בוחבוט שהתייחס בעצמו לחתימה כשאמר: "שמח להצטרף לצוות המקצועי באשדוד שעושה עבודה מצוינת בשבועות האחרונים. אני מגיע לתרום מהידע והניסיון שלי, כדי לעזור להשלים את המשימה ולהישאר בליגה".

המינוי מגיע כאשר אשדוד נמצאת בתקופה טובה עם שני ניצחונות רצופים בליגה המציב אותם במקום הלפני אחרון, ארבע נקודות ממכבי פ"ת הנמצאת בחוף מבטחים. ביום שבת הקבוצה מעיר הנמל תפגוש את עירוני קרית שמונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...