הפועל חיפה הודיעה הערב (רביעי) לשוער שלה ארנסטס שטקוס כי הוא לא ישחק יותר עד תום העונה. את מקומו בין הקורות ימלא רן קדוש שיפתח כבר במשחק הליגה הקרוב מול בית''ר ירושלים.
שטקוס חתם על חוזה בבית"ר ירושלים ולא יהיה בחיפה בעונה הבאה. על כן הוחלט לתת הזדמנות לקדוש ואם הוא ייקח אותה, לא מן הנמנע כי הוא זה שילבש את אפודת השוער הראשון בעונה הבאה.
"אנחנו לא צריכים להכשיר שחקנים לקבוצות אחרות אלא לדאוג למועדון שלנו", אמר גורם במועדון מקרית חיים.
מאחורי הקלעים, המאמן שרון מימר ממשיך לעבוד על הכנת העונה הבאה. משיחות עם הבעלים יואב כץ עולה כי רק קטסטרופה תביא לסיום עבודתו בקיץ על אף שהקבוצה לא הגיעה לפלייאוף העליון. יחד עם זאת, מימר קיבל מסר ברור מכץ כי יצטרך לשפר את אחוזי ההצלחה במשחקי הפלייאוף התחתון.
המשא ומתן עם הקשר נס זמיר על חוזה חדש נמשך. בינתיים הקבוצה העמידה לרשותו דירה וההערכה היא שהוא ימשיך בחיפה גם בעונה הבאה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
