"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חזן הגיב לניסנוב: "שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו"
מאמן הנבחרת הצעירה על דבריו של בעלי הפועל ת"א: "ההחלטות שלי משרתות את הנבחרת ואת הכדורגל הישראלי בלבד" • על ה-2:2 עם פולין: "יש סוג של תחושת החמצה, אבל לא יעזור לנו לבכות על איבוד הנקודות"
אלון חזן | צילום: אלן שיבר

חזן הגיב לניסנוב: "שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו"

מאמן הנבחרת הצעירה על דבריו של בעלי הפועל ת"א: "ההחלטות שלי משרתות את הנבחרת ואת הכדורגל הישראלי בלבד" • על ה-2:2 עם פולין: "יש סוג של תחושת החמצה, אבל לא יעזור לנו לבכות על איבוד הנקודות"

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאמן נבחרת ישראל הצעירה, אלון חזן, התייחס לתחושות אחריה-2:2 נגד נבחרת פולין, שהשאיר לנבחרת סיכוי להעפיל ליורו: "יש סוג של תחושת החמצה אבל גם הרבה סיבות להיות גאים במשחק הזה. שיחקנו כדורגל התקפי, כדורגל טוב ושמח, והמחצית השנייה הייתה מהטובות שהיו לנו בקמפיין הזה, והיו לנו משחקים טובים".

חזן הוסיף: "הנבחרת הפולנית היא נבחרת חזקה מאוד שנתנה רביעייה בגרמניה. הם גם ניסו ללחוץ בדקות האחרונות ולא יעזור לנו לבכות על איבוד נקודות וצריך להסתכל קדימה".

אושר דוידה, הערב,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עלהדברים הקשים שאמר בעלי הפועל ת"א שרון ניסנוב, הגיב המאמן: "שמעתי ברפרוף על זה. אתם בעצמכם אמרתם שההחלטות שלי הן נטו מקצועיות וזה מה שחשוב. אני לא דן מישהו בשעה של כעס או עצבים, כל אחד צריך לעשות את החשבון נפש עם עצמו. כשאני חוזר הביתה ממשחק או אימון אני מסתכל במראה ומרגיש מספיק שלם עם ההחלטות שאני מקבל. ההחלטות שלי משרתות את נבחרת ישראל ואת הכדורגל הישראלי, לא אף אחד אחר, ובטח ובטח שלא את אלון חזן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...