"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ריינן עשוי להמשיך בחיפה
לאור שיפור היכולת שמגלה הבלם מאז הגעתו של מרקו בלבול לכרמל, החליטו במועדון שרק במקרה שיצליחו להנחית בלם ברמה יוצאת דופן, ההולנדי יעזוב • תקרית באימון בין פריי לדוס סנטוס שלא צפוי להמשיך
צילום: אלן שיבר // אטיין ריינן. צפוי להמשיך בכרמל

ריינן עשוי להמשיך בחיפה

לאור שיפור היכולת שמגלה הבלם מאז הגעתו של מרקו בלבול לכרמל, החליטו במועדון שרק במקרה שיצליחו להנחית בלם ברמה יוצאת דופן, ההולנדי יעזוב • תקרית באימון בין פריי לדוס סנטוס שלא צפוי להמשיך

ליאב נחמני
, עודכן

לקראת המשחק ביום שבת הקרוב נגד מכבי ת"א, מכבי חיפה קיבלה החלטה עקרונית לפיה רק אם יימצא בלם ברמה יוצאת דופן הוא יובא במקומו של אטיין ריינן. בכל מצב אחר, ההולנדי עשוי להמשיך בשל שביעות הרצון ממנו. ריינן כבר היה עם רגל אחת מחוץ לכרמל בחודש ינואר אך המאמן מרקו בלבול שינה את התמונה וכך גם יכולתו של הבלם.

"לא פשוט להביא בלמים טובים" הסבירו במועדון והוסיפו: "ריינן כבר מכיר את הקבוצה, התאקלם בעיר ומשפחתו מרוצה כאן". חוזהו של ריינן מסתיים בקיץ ועד אז יודיעו לו בקבוצה לגבי החלטתם הסופית. בחיפה יודעים שיצטרכו לקבל החלטה בהקדם שכן לבלם בן ה-31 הצעות מקבוצות במולדתו, גם בליגה הראשונה.

בלם שפחות מרוצה ממעמדו הוא אליסון דוס סנטוס. הברזילאי תיקל בחריפות באימון הקבוצה את הקשר מנואל איטורה וכאשר קיבל הערה מקרים פריי, התעמת עימו מילולית. בחיפה הסבירו לא היה מדובר באירוע יוצא דופן מבחינתם אלא כחלק מדינמיקה של אימון. כך או כך, דוס סנטוס לא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה על אף שהוא מחזיק בחוזה. בחודש ינואר הברזילאי סרב לעבור למספר קבוצות בישראל שרצו בו

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...