"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ספק לגבי עתידו של אמאדור במכבי
לקראת המשחק נגד ב"ש הערב בנתניה, איביץ' והצהובים עדיין לא החליטו אם הבלם הפורטוגזי ימשיך גם בעונה הבאה • ויטור וטאפוקו ייעדרו אצל הדרומיים
צילום: עמי שומן // אמאדור נגד פיוניק בליגה האירופית בתחילת השנה

ספק לגבי עתידו של אמאדור במכבי

לקראת המשחק נגד ב"ש הערב בנתניה, איביץ' והצהובים עדיין לא החליטו אם הבלם הפורטוגזי ימשיך גם בעונה הבאה • ויטור וטאפוקו ייעדרו אצל הדרומיים

שי ארצי
, עודכן

"אם המועדון רוצה להצליח באירופה, חייב לעשות שינויים בסגל", הצהיר ערב המשחק מול הפועל ב"ש מאמן מכבי ת"א ולאדן איביץ', והעלה סימני שאלה לגבי כמה משחקני האלופה לקראת העונה הבאה.

אחד מהם הוא ז'איר אמאדור, שהגיע בתחילת העונה על תקן הבלם הבכיר, עם שכר של כ־400 אלף יורו, איבד את מקומו לשחר פיבן, ורק במחזורים האחרונים חזר להרכב והחל לחזק את מעמדו. הדעות לגבי הפורטוגזי חלוקות, אך במכבי מציינים שיש לו כל מה שבלם באירופה צריך - אתלט, מהיר, חזק: "אמאדור הוא אחד הבלמים הכי טובים בארץ. הוא התחיל את העונה באירופה מצוין, ואחר כך סבל מחוסר מזל". אם אמאדור יקבל הערב את הקרדיט, יהיה עליו להראות שהצהובים יכולים לבנות עליו לאירופה.

היריבה מבירת הנגב סובלת מסגל דליל, שכן אל בן ביטון, שסיים את העונה, וחאתם עבד אלחמיד, שעדיין מחלים מתאונת הדרכים שבה היה מעורב, יצטרפו הערב גם מיגל ויטור הפצוע וקווין טאפוקו המוצהב. בהגנה ישחק שיר צדק, אבל הבעיה של המאמן ברק בכר היא בקישור האחורי, שכן ג'ון אוגו חזר רק לאחרונה לאימונים אחרי השעיה. בהמשך השבוע צפוי לאוגו דיון בבית המשפט אחרי שנתפס נוהג בהשפעת אלכוהול, דבר שהמועדון רואה בחומרה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...