"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לפי התוצאות, אנחנו הכבשה השחורה של מכבי"

אחרי שהנחילו למכבי ת"א הפסד בכורה בליגה, בבני יהודה מתפנים למשימה האמיתית שלהם • דור ג'אן: "לא חושב שמכבי ויתרה עליי בקיץ. אני אוהב את המועדון ושמח שהם לקחו אליפות"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // דור ג'אן חוגג בצניעות מול האקסית, אתמול בנתניה

החגיגות שלשחקני בני יהודה אחרי הניצחון המרשים על מכבי תל אביב היו מובנות, אבל הבוקר (שני) הכתומים כבר חושבים על השבוע הקריטי שמצפה להם. שבוע שיתחיל במוצאי שבת עם קרב נגד הפועל ב"ש, אולי על מקום לאירופה דרך הליגה, ולאחר מכן ימשיך בגמר הגביע מול מכבי נתניה.

"לפי התוצאות בשטח יצא ככה שאנחנו הכבשה השחורה של מכבי, אבל כשאנחנו עולים לשחק מולם המטרה היא לנצח ולא בשביל להיות 'הכבשה השחורה' שלהם", אמר הבוקר הקשר דור ג'אן, שהוסיף, "בגביע זה היה משחק כמעט על תואר והניצחון בליגה הוא סופר חשוב כי זו הייתה ההזדמנות היחידה שלנו כדי להשאיר סיכוי להגיע לאירופה דרך הליגה. נבוא למשחק מול ב"ש ונעשה הכל כדי להשאיר את שלוש הנקודות אצלנו".

בני יהודה חוגגת את הסנציה בנתניה, אתמול // צילום: אלן שיבר

על כך שכבש נגד האקסית אמר ג'אן: "מכבי ת"א זה מועדון מאוד יקר לליבי, ביליתי שם מעל ל-10 שנים במחלקת הנוער וגם שיחקתי בקבוצה הבוגרת. אני אוהב את המקום ושמח שהם לקחו אליפות, אבל אני גם שמח שהבקעתי ועזרתי לקבוצה שלי לנצח.

"אני לא חושב שמכבי ויתרה עליי בקיץ. היא עמדה בקיץ לא פשוט עם כל עניין הפייר-פליי והיה קצת קשה למועדון לרכוש שחקנים. הגעתי בעסקה כזו או אחרת לבני יהודה ואני מאוד שמח שאני פה. אני נמצא בקבוצה עם צוות מקצועי ושחקנים מצוינים ואנחנו עושים עונה נהדרת, אז אני לא יכול להיות מאוכזב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר