"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איביץ': "נוסעים לרומניה רק בשביל לנצח"
ללא ייני, אצילי וסבוריט הפצועים, מכבי ת"א המריאה הבוקר לקראת המשחק מול קלוז' הרומנית במוקדמות ליגת האלופות • המגן החדש אנדרה ג'ראלדש נרשם בזמן, ויעמוד לרשות הצוות המקצועי
צילום: עמי שומן // איביץ'. העביר את כל הפרטים

איביץ': "נוסעים לרומניה רק בשביל לנצח"

ללא ייני, אצילי וסבוריט הפצועים, מכבי ת"א המריאה הבוקר לקראת המשחק מול קלוז' הרומנית במוקדמות ליגת האלופות • המגן החדש אנדרה ג'ראלדש נרשם בזמן, ויעמוד לרשות הצוות המקצועי

שי ארצי
, עודכן

מכבי תל אביב המריאה הבוקר (שלישי) לרומניה, לקראת המשחק שלה מחר מול קלוז', במסגרת סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות, שיהיה המפגש הראשון אי פעם בין שתי הקבוצות.

הצהובים יערכו הערב את האימון המסכם באצטדיון קונסטנטין ראדולסקו, בו ייערך המשחק. הקפטן שרן ייני, שנפצע במשחק אלוף האלופים, לא יצא עם הצהובים לרומניה ויקבל טיפולים בארץ. ז'איר אמאדור ככל הנראה יחליפו בהרכב.

שני שחקנים נוספים שיחמיצו את המשחק ונשארו בארץ הם הקשר עומר אצילי ואנריק סבוריט הפצועים. את מקומו של המגן הספרדי יתפוס מתן בלטקסה או אופיר דוידזאדה. הקשר דור פרץ שלא פתח נגד בני יהודה כנראה ישוב להרכב. הצהובים ביקשו מאופ"א לרשום את המגן החדש אנדרה ג'ראלדש. השחקן אכן נרשם בזמן ויעמוד לרשות הצוות המקצועי.

ייני. נשאר בארץ // צילום: אלן שיבר

המאמן ולאדן איביץ' סיפר לקראת המשחק: "אנחנו נערכים למשחק מול יריבה חזקה ונצטרך להיות מרוכזים מהדקה הראשונה ועד הדקה האחרונה נגד קלוז'. זו קבוצה עם הרבה שחקנים בעלי ניסיון, שזכתה באליפות רומניה. העברנו לשחקנים את כל הפרטים עליהם כדי שהם יהיו מוכנים ואנחנו נוסעים לשם כדי לנצח".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...