"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בב"ש כבר חושבים על פיינורד

האסלביינק, חלוצה ההולנדי של הדרומיים דרוך לקראת פלייאוף הליגה האירופית: "המטרה לעבור ולא משנה מי היריבה" • עם זאת, קבוצתו של ברק בכר מודעת לאיכות היריבה: "הם קבוצה טובה עם היסטוריה"

,עודכן
האסלביינק. אמסטרדם נגד רוטרדם, עניין של כבוד // צילום: דני מרון // האסלביינק. אמסטרדם נגד רוטרדם, עניין של כבוד

ההעפלה לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית שווה עבור הפועל ב"ש הכנסה נוספת של כ-300 אלף יורו. מעבר לכך, העובדה שאצטדיון טוטו טרנר צפוי להיות מלא מול פיינורד ההולנדית שווה הכנסה של עוד כמיליון שקלים.

יחד עם זאת, בבירת הנגב מבהירים שכדי לסיים עונה ללא הפסדים כספיים עליהם לעלות לשלב הבתים, אם כי כאמור ממתינה לה משוכה קשה מאוד. "פיינורד היא קבוצה טובה בהולנד עם היסטוריה טובה והרבה אוהדים במשחקים", סיפר החלוץ ההולנדי של ב"ש נייג'ל האסלביינק, שגם כבש אמש את השער השני בניצחון על נורשפינג (1:3)

עוד הוסיף ההולנדי: "יש לנו מטרה לעבור ולא משנה מי היריבה. זה בסך הכל משחק. לא משנה אם זו פיינורד או קבוצה אחרת". על החזרה שלו להולנד והמשחק בעיר רוטרדם הפתיע האסלביינק ואמר: "אני מאמסטרדם ואוהד אייאקס, אז ברור שאני רוצה לעבור אותם".

בב"ש החמיאו לבלם עמית ביטון על יכולתו במרכז ההגנה לצידו של לואי טאהא. גם ניב זריהן, שעלה מהספסל וכבש צמד זכה לשבחים. "כשניב בפוקוס הוא אחד השחקנים הכי טובים בארץ", אמרו בבירת הנגב.

בתוך כך, הבלם מיגל ויטור שזכה אמש למנוחה אמור לחזור לאימונים מלאים בתחילת השבוע הבא. אם הכל ילך לפי התכנית הפורטוגלי יהיה כשיר למפגש מול פיינורד. הקבוצה של ברק בכר תמריא להולנד כבר ביום שלישי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר