"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ההישג הזה כולו של יוסי אבוקסיס"
בבני יהודה שופעים מחמאות למאמן, זאת לאחר ההעפלה לפלייאוף הליגה האירופית • "לחלום לא עולה כסף", אמר דור ג'אן המצטיין, שרוצה להעפיל לשלב הבתים על חשבון מאלמו השבדית
שחקני בני יהודה חוגגים. אלמונים מפתיעים // צילום: אלן שיבר // שחקני בני יהודה חוגגים. אלמונים מפתיעים

"ההישג הזה כולו של יוסי אבוקסיס"

בבני יהודה שופעים מחמאות למאמן, זאת לאחר ההעפלה לפלייאוף הליגה האירופית • "לחלום לא עולה כסף", אמר דור ג'אן המצטיין, שרוצה להעפיל לשלב הבתים על חשבון מאלמו השבדית

שי ארצי
, עודכן

לא משנה איזה תוצאה תשיג בני יהודה בשבוע הבא מול מאלמו השבדית, עצם ההגעה של הכתומים לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית זה הישג פנטסטי עבור המועדון, וגם הכנסה מובטחת של כ-600 אלף יורו מהשתתפות בסיבוב השלישי ובפלייאוף. העפלה סנסציונית לשלב הבתים תהיה שווה לכתומים 2.92 מיליון יורו.

"ההישג הזה כולו של יוסי אבוקסיס", מחמיאים הבוקר בהנהלת הכתומים למאמן הקבוצה, שלקח שחקנים אנונימים לחלוטין, חלקם מליגות נמוכות, שלא שיחקו דקה בליגת העל, ועכשיו הם מרחק שני משחקים מהשתתפות היסטורית בשלב הבתים בליגה האירופית.

ומי שחושב שהכתומים חוששים מהיריבה הבאה, שיחשוב פעם נוספת. "למועדונים כמונו אין יותר מידי הזדמנויות להגיע לשלב בתים בליגה האירופית ונעשה את הכל כדי לעשות זאת", סיפר אבוקסיס, "אם נעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית זה יהיה משהו לא נורמלי וייתן לנו דחיפה מכל הבחינות".

הקשר דור ג'אן, שהיה מהמצטיינים נגד באקו עם שער ובישול, הוסיף: "אנחנו עדיין לא בבתים של הליגה האירופית אז אין יותר מדי זמן לחגוג. אנחנו צריכים לחלום על שלב הבתים - לחלום לא עולה כסף - ולהאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה".

בשכונה יעשו מאמץ להתחזק בחלוץ עד למשחק מול מאלמו, אך העריכו כי הסיכוי שיצליחו לא גבוה במיוחד. במקביל, קשר ניגרי בשם מאנדיי סמואל יגיע להתרשמות בקבוצה וייבחן במשחק הדירוג בגביע הטוטו מול מ.ס. אשדוד.

בתוך כך, בהנהלת בני יהודה נערכים לקבלת פנים עוינת במיוחד במאלמו, שיותר ממחצית מתושביה הם מוסלמים. החשש הגדול הוא מהפגנות פרו-פלשתיניות לפני ותוך כדי המשחק. בהנהלה הבהירו כי הקבוצה תצא למשחק עם אבטחה מתוגברת. "אנחנו נבוא לשם לשחק כדורגל ומי שיצטרך לעשות את העבודה מבחינת ביטחון יעשה את זה. אנחנו לא נצא מהחדרים", סיכם אבוקסיס את הנושא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...