השופט דניאל בר נתן, הגיש הבוקר דו"ח חמור נגד מאמן הפועל ירושלים, זיו אריה והמנהל המקצועי שי אהרון בעקבות ההשתלחות של השניים בסיום המשחק אמש מול הפועל ת''א.
על פי בר נתן, אהרון כמעט ותקף אותו לכאורה בסיום המשחק בדרכם לחדרי ההלבשה, כאשר הוא ליווה אותו עוד מהירידה בכר הדשא, תוך כדי תקיפה מילולית. בר נתן טען כי אהרון אמר לו: "הורדת אותנו ליגה, הכל מכור", כאשר במקביל אריה תקף את ההחלטות במסיבת העיתונאים ואמר: "שיפוט בושה וחרפה. לא נהיה נחמדים יותר, השופטים המצחיקים האלה".
בר נתן כתב בדו"ח: “עם שריקת הסיום של המשחק, ניגש אליי מר שי אהרון (בעל תפקיד שלא מופיע ברשימת השחקנים) והחל לצעוק עליי עם תנועות ידיים מזלזלות ‘באת עם התוצאה מהבית, הורדת אותנו ליגה, פעם שנייה שאתה עושה לנו את זה’. מר אהרון ליווה אותי לכיוון חדר ההלבשה וחזר שוב ושוב על ביטויים אלו. כשהגעתי לחדר ההלבשה, זיהיתי את מר אהרון מגיע לכיווני כשהוא אחוז עמוק וממשיך לצעוק. על מנת שלא לבוא עמו במגע, ביקשתי ממנו שלא להיכנס לחדר ההלבשה ומיד סגרתי את הדלת.
מתוך חשש להמשך התנהגותו הברוטלית ומאחר ולא היה ברשותי מפתח לנעול את הדלת, נאלצתי לעמוד ולהחזיק בידית כדי שהוא לא ייכנס, אולם ללא הועיל. אהרון דחף בחוזקה ובבריונות את הדלת והתפרץ לחדר ההלבשה, תוך שהוא מתקרב אליי במבט מאיים והמשיך לצעוק ‘אני אכנס לחדר שלך, אני לא שואל אותך, הורדת אותנו ליגה ובאת עם התוצאה מהבית’. בשלב זה, חשתי סכנה ממשית ועל מנת להדוף אותו ממני ולגרום לו לצאת, צעקתי לעברו ‘תצא מחדר ההלבשה מיד.
כשהוא סירב לצאת, יצאתי מחדר ההלבשה כדי לבקש עזרה מהאבטחה. כשהוא הבחין שאני יצאתי, הוא יצא אחריי תוך שהוא ממשיך לצעוק ללא הרף. בשלב מסוים הבחנתי כי הוא מנסה להתפרץ לעברי בצורה מאיימת ואלמלא הוחזק על ידי מספר אנשים שעמדו בסמוך, ייתכן והאירוע היה מסתיים אחרת. חשוב לי לציין כי אני מסיים כעת 29 שנות שיפוט ואיני זוכר מקרה בו חשתי מאוים ובסכנה של ממש מבעל תפקיד בכדורגל כפי שחשתי במקרה הזה".
חשוב לציין כי באיגוד השופטים מגבים באופן מוחלט את בר נתן ואת שופטי המסך, שלדבריהם קיבלו את ההחלטה הנכונה כשפסקו לפנדל לזכות הפועל ת''א. "יותר פנדל מזה לא יכול להיות" טענו באיגוד. הדו"ח שהגיש דניאל בר יועבר לתובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, שצפוי להעמיד לדין את אריה ואהרון תחת סעיף חמורים, שעלולים להביא להרחקה ממושכת מכמה משחקים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

