"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסבלנות משתלמת: 0:3 למכבי נתניה על נס ציונה
הקבוצה מהשרון השיגה ניצחון ליגה ראשון • פאטוס בצ'יראי (4, 64) חזר לעצמו עם צמד, רועי קהת (34) גם השתתף בחגיגה • גבי קניקובסקי נצץ עם שלושה בישולים • האורחים ימשיכו לחפש את הנקודה הראשונה שלהם
צילום: ברני ארדוב // פאטוס בצ'יראי חוגג צמד על חשבון נס ציונה, הערב

הסבלנות משתלמת: 0:3 למכבי נתניה על נס ציונה

הקבוצה מהשרון השיגה ניצחון ליגה ראשון • פאטוס בצ'יראי (4, 64) חזר לעצמו עם צמד, רועי קהת (34) גם השתתף בחגיגה • גבי קניקובסקי נצץ עם שלושה בישולים • האורחים ימשיכו לחפש את הנקודה הראשונה שלהם

שי ארצי
, עודכן

מאמני ליגת העל היקרים תלמדו מסלובודן דראפיץ' ושי ברדה. לא, אנחנו לא מדברים על שיטות משחק או לחץ גבוה, אלא על דבר קטן וכל כך חשוב - סבלנות. בעונה שעברה פאטוס בצ'יראי היה אימת ההגנות בליגה, אבל מאז גמר הגביע מול בני יהודה, החלוץ התקשה לחזור לעצמו.

הוא איבד את הביטחון, החמיץ ממצבים קורצים, אבל במקום לשלם את המחיר ולרדת לספסל הוא קיבל תמיכה מלאה מהמאמנים שלו, ששבוע אחרי שבוע האמינו שיחזור לעצמו, ומול נס ציונה הוא כבר פרע שטרות עם צמד בניצחון 0:3 של הצהובים שחורים.

זו לא פעם ראשונה שהמאמנים מראים שהסבלנות משתלמת, כך היה בשנה שעברה עם יחמיר היקה שהתקשה להתאקלם והשנה נותן תפוקה. התקווה הבאה היא לגבי של רועי קהת, שכבש את שער הבכורה שלו בקבוצה, שם מקווים שהקשר יחזור העונה ליכולת הנהדרת שלו מימי ק"ש. ולצד המחמאות הגדולות לצוות המקצועי של נתניה מגיעה מילה טובה לגבי קניקובסקי, שליהטט על המגרש ובישל את כל שלושת השערים.

ומה נגיד על נס ציונה? בסגל הנוכחי קשה לראות את הקבוצה של אמיר תורג'מן מצליחה אפילו להילחם על ההישארות והיא ללא ספק אחת המועמדות הבולטות לירידה.

פאטוס בצ'יראי חוגג צמדי פרטי מול נס ציונה // צילום: ברני ארדוב

עירוני נס ציונה בהלם // צילום: ברני ארדוב

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...