אוהדי הפועל ת"א בדרבי. עונש כבד לאדומים | צילום: עמי שומן

עונש קשה: הפועל ת"א ספגה רדיוס עם קהל מול נתניה

בעקבות אירועי הדרבי האחרון, שבו כזכור הושלכו 38 אבוקות לכר הדשא על ידי הקהל האדום, האדומים קיבלו מכה קשה במאבק על הפלייאוף העליון • בבית"ר ירושלים דווקא בטוחים שהפועל ת"א קיבלה הנחה גדולה

הפועל ת"א נענשה היום (ראשון) על ידי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל במשחק רדיוס עם קהל, בעקבות אירועי הדרבי האחרון, שבו כזכור הושלכו 38 אבוקות לכר הדשא על ידי הקהל האדום.

העונש אמור להתבצע במשחק הבית הקרוב של האדומים שיארחו באצטדיון אחר. בנוסף, הוטל על הפועל עונש על תנאי לשנה של משחק ללא קהל, בכל הרשעה או עבירה חוזרת של התפרעות אוהדים או פגיעה על ידי אוהדים. האדומים גם ספגו קנס כספי של 15,000 אלף שקלים בפועל בשל אותם אירועים בדרבי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ויש גם מי שאינו שייך לאדומים, גורם בבית"ר ירושלים, שהביע פליאה לאחר העונש שספגה הפועל ת"א: "38 אבוקות, עצירת משחק, משחקים פה כמעט מפוצצים על ימין ועל שמאל והענישה רגילה וממשיכים הלאה. אנחנו על מצית שעוברת ליד רגל של קוון נענשים במשחק בלי קהל. הקבוצה היחידה בשנים האחרונות שספגה עונש בלי קהל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...