"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיים: "השבוע הזה יכול להשפיע על המשך העונה"
הפועל כפ"ס ערכה מסיבת עיתונאים לקראת המשחק נגד אשדוד בשבת (18:00) והמאמן של הירוקים ניסה לעורר את שחקניו
צילום: הפועל כפר סבא // אופיר חיים ולירוי צעירי, היום

חיים: "השבוע הזה יכול להשפיע על המשך העונה"

הפועל כפ"ס ערכה מסיבת עיתונאים לקראת המשחק נגד אשדוד בשבת (18:00) והמאמן של הירוקים ניסה לעורר את שחקניו

שי ארצי
, עודכן

הפועל כפ"ס ערכה הערב מסיבת עיתונאים לקראת המשחק נגד אשדוד, ממנו ייעדרו הפצועים סודיק אטנדה והמגן אביב סולומון.

המאמן אופיר חיים: "הפגרה באה לנו בזמן. נגיע למשחק באשדוד עם כוחות מחודשים. כהרגלנו, נעשה את הכל כדי להשיג תוצאה טובה. אנו מבינים את חשיבות השבוע הזה שיכול להשפיע על המשך העונה. זה לא רצף פשוט לקבוצת כדורגל, אחלק את העומס. זה הזמן לכל אחד להוכיח שהוא ראוי לשחק בהפועל כפ"ס".

הקשר לירוי צעירי: "אני כאן כבר 3 חודשים מאתגרים מאוד. מנסה לתרום ככל יכולתי מהניסיון ברמה המקצועית והחברתית. זה שבוע שאנו צריכים להראות מה אנו שווים. מקווה שנוכל לרוץ יותר גבוה. אמנם במשחק האחרון לקחנו נקודה, אבל הצגנו יכולת לא טובה, לעומת משחקים קודמים שהצגנו יכולת מצוינת בלי הנקודות. נצטרך לעבוד קשה כדי להשיג נקודות. אני נהנה מכל רגע שאני תורם ומשחק כאן ומקווה לעשות עונה טובה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...