"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יצא בזול: בית הדין ריחם על אליסון דוס סנטוס

בלמה של בני יהודה ספג עונש הרחקה על תנאי לשני משחקים וקנס של 1500 שקלים בפועל, בעקבות התקרית עם מנחם קורצקי • הפועל ת"א נקנסה ב-7500 ש"ח בלבד על השלכת חפצים מול בית"ר לאחר ששלחה מכתבי התראה ושללה מנוי לאוהד • בית"ר נקנסה ב-3000 על הדלקת אבוקות

,עודכן
צילום: עמי שומן // דוס סנטוס. יצא בזול

יום עמוס בבית הדין המשמעתי של ההתאחשות לכדורגל. בלמה של בני יהודה, אליסון דוס סנטוס, ספג עונש הרחקה על תנאי לשני משחקים וקנס של 1500 שקלים בפועל, בעקבות התקרית עם מנחם קורצקי, שעליה הוא התנצל. המאמן היוצא של רעננה נקנס ב-2000 שקלים בפועל.

גם הפועל תל אביב עמדה לדין משמעתי בעקבות השלכת חפצים לכר הדשא ולעבר איתמר ניצן, שוער בית"ר ירושלים. פרקליט המועדון, עו"ד משה בן דת, הציג בפני בית הדין שהמועדון שלח מכתבי התראה לאוהדים ושלל לאוהד מנוי אחד, ולכן בית הדין הסתפק רק בקנס כספי של 7500 שקלים.

בית"ר ירושלים הציגה בפני בית הדין כי זורק הכוס במשחק נגד האדומים היה רעול פנים והיא ספגה קנס של 3000 שקלים. בנוגע להדלקת האבוקות באותו משחק ביקשו הירושלמים ביקשו לקבל 28 ימים לצורך קבלת שמות האוהדים והסרטונים הנדרשים כדי להכין שו"ח בנושא וביה"ד נעתר לבקשתם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר