"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גביע המדינה: הסינדרלות מתחממות

מכבי פ"ת מאמינה ביכולתה להדיח את עירוני קריית שמונה • מ.ס טירה רוצה להדהים את מכבי נתניה • ובהפועל רעננה מקווים לא להביך את עצמם מול מכבי קריית מלאכי מליגה ב'

,עודכן
גיא לוזון. "להראות מה אנחנו שווים" // צילום: לירון מולדובן // גיא לוזון. "להראות מה אנחנו שווים"

מכבי פ"ת תפגוש היום את עירוני קריית שמונה, שאותה מאמן אקס המלאבסים, קובי רפואה, שגם הוריד אותם ליגה במחזור האחרון של העונה שעברה כשאימן את הפועל ת"א.

מאמן פ"ת גיא לוזון לא תירגל הרכב לקראת המשחק, אך הוא צפוי להעמיד את ה־11 החזקים ביותר שיעמדו לרשותו, ונראה שצחי גיגי ישוב לשער אחרי תקופה ארוכה. בפ"ת מאמינים ביכולתם להעפיל לשלב הבא, ואמרו: "זה הזמן להראות לכולם מה אנחנו שווים".

רעננה לא רוצה צרות

הניצחון האחרון של הפועל רעננה היה בחודש ספטמבר, ומחר תהיה לקבוצה הזדמנות טובה להיזכר בטעמו של ניצחון כשתתארח אצל מכבי קריית מלאכי מליגה ב'.

"אנחנו מתייחסים ברצינות למשחק, וכמובן שלא מקילים ראש בקריית מלאכי, למרות שהיא מליגה ב'", אמר מאמן הקבוצה מהשרון, ניסו אביטן, "אנחנו מצפים ורוצים לעבור את המשחק הזה בצורה חלקה. זה משחק גביע, וכולם מבינים שרק לנו יש מה להפסיד מהמשחק הזה". אביטן לא צפוי לעשות יותר מדי שינויים בהרכב, אבל הוא כן יעניק מנוחה לכמה שחקנים, דוגמת דויד מתיאוס ועמית כהן.

נתניה מחכה לטירה

מכבי נתניה הפסידה בעונה שעברה בפנדלים בגמר גביע המדינה, והיא תקווה לחזור למעמד הזה גם העונה. המסע של היהלומים למפגש עם הנשיא ייצא לדרך היום בצהריים, במשחק מול מ.ס טירה מליגה א'.

המאמן סלובודן דראפיץ', שיחסר את פאטוס בצ'יראי הפצוע, יצטרך להסתדר גם ללא הקפטן אלמוג כהן, שקיבל מכה חזקה בכף רגלו במהלך האימון המסכם. בנתניה חששו שמדובר בפציעה חמורה, שעלולה היתה להשבית את הקשר לתקופה ארוכה, אבל בבדיקת סי.טי שעבר נשלל החשד לשבר, וכהן הצטווה לנוח כמה ימים. מי שאמור להחליף את הקפטן בהרכב הוא סתיו פיניש.

במשחק נוסף ייפגשו היום הפועל נוף הגליל מהלאומית והפועל מרמורק מליגה א'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר