"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרטין האשק מתקרב למכבי חיפה

הקשר הצ'כי של ספרטה פראג סרב לצאת למחנה אימונים עם קבוצתו בספרד, והעביר מסר לירוקים כי הוא מעניין להצטרף

,עודכן
צילום: מאור אלקסלסי // בלבול. בדרך להביא חיזוק

הקשר הצ'כי מרטין האשק מתקרב למכבי חיפה. האשק העביר לירוקים מסר כי הוא רוצה להגיע והיום (שני) הוא העביר הילוך בניסיון להשתחרר מקבוצתו. ספרטה פראג הודיעה רשמית כי הקשר סרב לצאת עם חבריו למחנה אימונים בספרד לקראת החזרה מפגרת החורף.

הצ'כים הודיעו כי הם רואים בחומרה את התנהלותו של האשק ותגובה תגיע בשעות הקרובות. חיפה הגישה בימים האחרונים הצעה משודרגת (מוערכת בכ-800 אלף יורו על פי מקורות בצ'כיה) לספרטה עבור הקשר בן ה-24 כאשר סוכנו הבהיר כי מעבר לכרמל ישדרג אותו גם מבחינה כלכלית.

האשק נרכש על ידי ספרטה פראג תמורת 150 אלף יורו בלבד והעונה הוא פרץ הליגה הצ'כית כאשר כבש חמישה שערים ובישל ארבעה נוספים. מדובר בשחקן מרכז שדה שיכול לשחק כקשר 50/50 אך גם בעמדה אחורית יותר. בפראג הוא מתפקד כקשר אמצע שמאל מאחר והוא ניחן בבעיטה משובחת ונקייה. יכולתו העונה צדה את עיני מערך הסקאוטינג של מכבי חיפה וכעת המועדון הירוק עושה מאמץ כדי להביאו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר