"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הררה: "ניימאר אחת ההפתעות הגדולות בקריירה שלי"

הקשר הספרדי שהגיע בקיץ האחרון לפ.ס.ז' פירגן לברזילאי: "מצאתי בחור שמח שכל יום מנסה לחזק את הקבוצה שלו" • על אמבפה: "באימונים נראה שאנחנו ילדים בני 12 והוא אוסיין בולט. מול השוער יש לו את היכולת לעצור ולהיות קר רוח ולהבקיע הרבה שערים זה לא קל"

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // הררה. מפרגן לכוכבים של פריז

אנדר הררה סימן את ניימאר כ"אחת ההפתעות הגדולות בקריירה שלו" ואמר כי היה לו רושם רע מהכוכב הברזילאי לפני שהצטרף בקיץ האחרון לפ.ס.ז'. הררה עבר בקיץ האחרון ממנצ'סטר יונייטד לאלופה הצרפתית ומספר בראיון כי דעתו המוקדמת על ניימאר כאחד שגורם לבעיות בחדר הלבשה השתנו לגמרי.

"הוא אחת ההפתעות הגדולות שמצאתי בקריירה שלי מכיוון שכאשר התקשורת מדברת זה לא תמיד חיובי, הם תמיד מנסים למצוא דרך להרוג אותו, מצאתי בחור שמח שכל יום מנסה לחזק את הקבוצה שלו, הוא מארגן ארוחות ערב בבית שלו כדי שנוכל להיות ביחד והוא מנסה להביא למועדון כמה שיותר תארים. הוא מחייך, הוא יוצר אווירה טובה. הוא אמר לי שהוא מאושר יותר מאי פעם במועדון, זה שונה ממה שקראתי עליו לפני", סיפר הררה.

על אמבפה: "אני חושב שהוא וניימאר בין חמשת השחקנים הטובים בעולם. לפעמים באימונים נראה שאמבפה מתאמן עם ילדים, איך שהוא רץ, איך שהוא זז, הוא משאיר אותך מאחוריו בקלות, נראה שאנחנו ילדים בני 12 והוא אוסיין בולט. מול השוער יש לו את היכולת לעצור ולהיות קר רוח ולהבקיע הרבה שערים זה לא קל, יש לו את האיזון בין המהירות, הכח והרוגע להבקיע שערים. בשנת 2025 הוא יכול לזכות בבאלון ד'אור".

ניימאר ואמבפה. "בין חמשת השחקנים הטובים בעולם" // צילום: אי.פי.אי

על צרפת: "זו מדינה של כדורגל, אולי לא כמו אנגליה וספרד אבל אני מרגיש את התשוקה. אני גר בעיר הכי יפה בעולם לדעתי ואני חי בחלום. אני משחק באחת הקבוצות הטובות בעולם ומתגורר בעיר הכי יפה שהייתי בה אי פעם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר