"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל חיפה: עידו שחר יגיע בהשאלה מקריית שלום?

האדומים מהכרמל פנו למכבי ת״א בבקשה להשאיל את הקשר, ששיחק בעונה שעברה בבית"ר ת"א/ בת ים • גם תומר אלטמן צפוי להישאר עונה נוספת בקרית חיים כמושאל

,עודכן
צילום: באדיבות מכבי תל אביב // עידו שחר. האלופה תסכים לשחרר?

הפועל חיפה פנתה למכבי ת״א בבקשה להשאיל בעונה הבאה את הקשר עידו שחר, ששיחק בעונה שעברה בבית"ר ת"א/בת ים מהליגה הלאומית. שחר בן ה-19 נחשב לאחד הכישרונות הגדולים שצמחו במחלקת הנוער של מכבי ת''א בשנים האחרונות ואם הוא לא יהיה חלק מהקבוצה הבוגרת בעונה הבאה, סיכוי טוב שחיפה תקבל אותו לעונה אחת על מנת שיצבור דקות משחק בליגת העל.

שחקן נוסף שהאדומים רוצים מהאלופה הוא הקשר תומר אלטמן. לגבי האחרון, ההערכה היא שלא תהיה בעיה והוא יישאר עונה נוספת בקרית חיים כמושאל.

במשא ומתן עם השחקנים שסיימו חוזים המצב הרבה יותר מורכב. הקשר גל אראל קיבל הצעה מקוצצת מהבעלים יואב כץ וסרב לה. מדובר בקיצוץ של למעלה מ-40 אחוזים לאראל, שכבש העונה 6 שערים במדי הקבוצה. אראל הבהיר למועדון כי הוא מוכן ללכת לקיצוץ משמעותי וישנה הבנה למצב שנוצר, אם כי לא בסכום שהוצע לו. אפשרות אחרת היא שאראל יקבל הצעה לשנתיים בסכום מופחת. אמש חיפה החתימה את הקשר נס זמיר, אותו המאמן חיים סילבס רצה מאוד. "נס יהיה בורג משמעותי בשנתיים הבאות", סיכמו במועדון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר