"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחליפו של וילי רוטנשטיינר: אלון חזן או מאמן זר

בהתאחדות שוקלים שתי אפשרויות: האחת, מינויו של מאמן הנבחרת הצעירה ולהצמיד לו את מרקו בלבול; השנייה: מאמן זר • המכשול: הרצון להחתים מישהו שלא יעלה יותר מ-250 אלף יורו בשנה

,עודכן
0השמעה
ווילי רוטנשטיינר, צילום: אלן שיבר

עם סיום עבודתו של וילי רוטנשטיינר היום (שני), תחל ההתאחדות לכדורגל בחיפושים אחר מחליפו. כרגע יש שתי אפשרויות. הראשונה היא מינויו של מאמן הנבחרת הצעירה, אלון חזן, כמאמן הנבחרת הבוגרת, ובמצב כזה ימונה לו עוזר בכיר, דוגמת מרקו בלבול או מאמן נוסף שיעבוד עימו בצמוד.

האפשרות השנייה היא מינוי מאמן זר, אם כי כאן בהתאחדות מחפשים אפשרות זולה יחסית, מאמן שלא יעלה יותר מ-250 אלף יורו בשנה. מדובר בקיצוץ בעמדת מאמן הנבחרת, שכן וילי רוטנשטיינר ועוזריו השתכרו יחד למעלה מ-4 מיליון שקלים בשנה, כולל הוצאות נלוות. בשבועות האחרונים הוצעו עשרות מאמנים זרים לאורן חסון. חלקם יקרים בעלי שם גדול שירדו מהפרק על הרצון להביא פיגורה לתפקיד החשוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

השם הראשון שעלה בחודש נובמבר, היה זה של מאמן מכבי חיפה ברק בכר, אך מהר מאוד הבינו בהתאחדות כי לא ניתן יהיה להביאו, הן בשל שכרו הגבוה והן לאור העובדה כי רוב הסיכויים שימשיך בתפקידו בכרמל.בהמשך, אכן בכר חתם על חוזה חדש בחיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר