"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
כפי שפורסם ב"ישראל היום"

יישאר ירוק: ברק בכר סיכם לשנתיים נוספות במכבי חיפה

אחרי הניצחון היוקרתי במשחק העונה, נשיא המועדון יעקב שחר הודיע: "יום שלישי פעמיים כי טוב" • במקביל, ביקש מהאוהדים להרגיע את הרוחות: " תנו כבוד לאריק בנדו שהיה שחקן מסור והקפטן שלנו במשך שנים" • וגם: כל הפרטים על השדרוג בשכר של המאמן המוערך

,עודכן
0השמעה
ברק בכר. ההצלחה מדברת, צילום: אלן שיבר

אחרי הניצחון הגדול במשחק העונה בטרנרוכפי שכברפורסם ב-"ישראל היום",במכבי חיפה הודיעו הבוקר (שלישי) כי המאמן ברק בכר סיכם לשנתיים נוספות במועדון. כזכור, בכר הוביל את הירוקים לזכייה באליפות ראשונה אחרי עשר שנים עקרות והעונה הירוקים מובילים את הטבלה ביתרון של 4 נקודות אחרי 18 מחזורים.

"יום שלישי פעמיים כי טוב", נמסר עלי ידי נשיא המועדון יעקב שחר, "פעם ראשונה, שמחתנו על הניצחון אמש. שנייה, הודעה על סיכום עם המאמן ברק בכר לשנתיים הבאות".

גיא צרפתי עם ברק בכר. ההצלחה מדברת,

במקביל, בעקבות התקרית במנהרת השחקנים, שחר פנה לאוהדים: "לסיום בקשה מאוהדינו הרבים והנפלאים: אל לנו להתערב בתקרית שהייתה במחצית המשחק. המשיכו לעודד ולדחוף את הקבוצה ותנו כבוד לאריק בנדו שהיה שחקן מסור והקפטן שלנו במשך שנים".

הובטח שדרוג בשכר

בשבועות האחרונים נערכו מספר שיחות בין הצדדים. לבכר הובטח שדרוג בשכרו, בעוד המאמן הביע נכונות להמשיך במועדון אותו אהד כילד, והביא לו אליפות ראשונה אחרי עשור.

חשוב לציין, כי במהלך השיחות בין שחר לבכר, היה ברור כי נקודת המוצא היא שהמאמן ימשיך בכרמל ומכאן השאלה היתה רק העיתוי על ההודעה. אמש, התקיימה שיחה נוספת ובה שחר הבהיר למאמנו כי הוא לא הולך לשום מקום. בשיחה סוכם כי תצא הודעה רשמית בנושא ובהמשך ייחתם החוזה.

חשוב לציין, בחוזהו של בכר, לא יוכנס סעיף שחרור, כך שלפחות מהבחינה הזו, חיפה רואה בו כמאמן ואין לשחר כוונה לשחררו במהלך הדרך.

יעקב שחר. נותן את כל הקרדיט למאמן,צילום: אלן שיבר

כאמור,על הרצון להאריך את חוזהו של בכר במכבי חיפה לשנתיים נוספות, פורסם ב"ישראל היום", שכן בחיפה הבינו שבחודש מאי בכר יוכל לעזוב גם לנבחרת ישראל, שמאוד רצתה בשירותיו. על כן, שחר חרג ממנהגו ולא חיכה עם ההודעה על המאמן עד חודש אפריל או מאי, כפי שהוא נוהג בדרך כלל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסביבתו של הבעלים סיפרו כי הוא הבין בשנה האחרונה שאין לו מחשבה להחליף צוות מקצועי לאור ההצלחות הרבות, כך שאחרי הסיכום עם בכר, לא היתה שום כוונה לחכות עם ההודעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר