"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יודע לשכנע: איציק ניסנוב יישאר אחד מהבעלים
למרות הודעת העזיבה של אחיו מיום חמישי האחרון, שרון ניסנוב הודיע: "ערכתי שיחה ארוכה עם אחי איציק, בה הבהרתי לו כי איני מקבל את העזיבה שלו מהפועל תל אביב"
צילום: אלן שיבר // שרון ניסנוב ואיציק ניסנוב. קשר משפחתי

יודע לשכנע: איציק ניסנוב יישאר אחד מהבעלים

למרות הודעת העזיבה של אחיו מיום חמישי האחרון, שרון ניסנוב הודיע: "ערכתי שיחה ארוכה עם אחי איציק, בה הבהרתי לו כי איני מקבל את העזיבה שלו מהפועל תל אביב"

שי ארצי
, עודכן

פניית פרסה. רק ביום חמישי האחרון, איציק ניסנוב, אחד מבעלי הפועל ת"א, הצהיר כי הוא עוזב את המועדון ויעביר את השליטה על מניותיו לאחיו שרון, אך מסתבר שהבוקר (שני) חלה תפנית חדה בעלילה והסדר כל נשאר על כנו.

שרון ניסנוב סיפר מה גרם לאחיו לחזור בו מהודעתו: "הבוקר ערכתי שיחה ארוכה עם אחי איציק, בה הבהרתי לו כי איני מקבל את העזיבה החד-צדדית שלו, כמו גם את העברת מלוא המניות בבעלות על המועדון אליי. שכנעתי את איציק שימשיך עמי בניהול השוטף של הפועל תל אביב. נכנסנו למועדון ביחד וכשיבוא היום - גם נצא ביחד עם ראש מורם לאחר שנעביר את הפועל לידיים הטובות ביותר".

הודעת העזיבה של איציק ניסנוב הייתה גם בין היתר בשל מחלוקות מול הצוות המקצועי בראשות משה סיני וניר קלינגר, ועכשיו נראה שכל הצדדים יצטרכו שוב לדעת לעבוד ביחד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...