"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אי אפשר לתקן הכול מיידית"

גיאורגיוס דוניס, מאמן מכבי ת"א לאחר הניצחון על ריגה במוקדמות הצ'מפיונס: "היינו צריכים לגמור את המשחק קודם"

,עודכן
צילום: עמי שומן // דוניס, הערב בבלומפילד

עידן גיאורגיוס דוניס במכבי ת"א נפתח הערב (רביעי) ברגל ימין לאחר שהצהובים גברו 0:2 על ריגה מצמד פנדלים של ניק בלקמן (58, 88) והעפילו לסיבוב המוקדמות השני בליגת האלופות, שם יפגשו את סודובה לה הפסידו אשתקד במוקדמות הליגה האירופית.

המאמן החדש של מכבי אמר לאחר המשחק: "אני רוצה לברך את השחקנים שלי, הם עשו עבודה טובה במשך 65-70 דקות. תמיד משמח לנצח, אבל החל ממחר צריך לחשוב על המשימה הבאה. אני מרוצה מהשחקנים שלי ולא רק מהמשחק היום. בתחילת המשחק היה לנו קשה כי השחקנים עדיין ניסו להתרגל לדרישות החדשות. אחר כך הגענו להרבה הזדמנויות".

דוניס הוסיף: "עשינו הרבה פעולות טובות באזור הרחבה, אבל לא הגענו לתוצאות. במחצית ביקשתי מהשחקנים להיות יותר מרוכזים והכנסתי את דן ביטון כדי לשפר את קבלת ההחלטות שלנו באזור הרחבה. אני קצת מודאג מכך שכבשנו רק בפנדלים. עם כל כך הרבה מצבים היינו צריכים לגמור את המשחק יותר מוקדם. אני גם מוטרד מכך שאחרי 70 דקות רוב השחקנים התעייפו. יש דברים לתקן, אבל אי אפשר לתקן הכול מיידית".

אלמוג חוגג עם בלקמן, הערב // צילום: אלן שיבר

בלקמן המצטיין במשחק הוסיף על מאמנו: "לא הקלנו על עצמנו, אבל עשינו את העבודה. החמצנו הרבה מצבים, בעטנו לקורה והמשקוף, היינו מרגישים יותר בנוח אם היינו כובשים מוקדם יותר. אני מרגיש טוב, הייתה לי עונה קשה מבחינה אישית, אבל עכשיו יש עונה חדשה ומאמן חדש ואני רוצה להוכיח את עצמי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר