"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סכנין: חילו וקנדיל נדבק בקורונה

גל ההידבקות אצל העולה החדשה נמשך כשגם השוער הותיק והבלם נמצאו חיוביים בבדיקה • המשחק מול מכבי חיפה יידחה?

,עודכן
קנדיל. ממשיך בסכנין, צילום: אודי ציטיאט

הנהלת בני סכנין הודיעה לשחקני הקבוצה כי האימון שתוכנן להיום (חמישי) בוטל ולא יתקיים. "תישארו בבית ותהיו בבידוד" נאמר לשחקני העולה החדשה, וזאת בשל העובדה כי כבר ארבעה שחקנים בסגל נמצאו חיוביים בבדיקת קורונה.

האחרונים שנדבקו הם המגן בהג'את באשיר, הבלם חסן חילו והשוער מחמוד קנדיל, אך בסכנין חוששים כי עוד שחקנים נדבקו בנגיף. בהודעות הקבוצה, מודגש כי קנדיל היה יחד עם שאר השחקנים באוטובוס ובחדר ההלבשה לפני המשחק מול מכבי נתניה שבו הובסה הקבוצה 0-7. חילו אף שיחק נגד היהלומים והורחק.

על כן, בסכנין עושים כל שביכולתם כדי לדחות את משחק הליגה מול מכבי חיפה שאמור להיערך ביום ראשון הקרוב. במנהלת הליגה עוקבים אחר המתרחש אך כרגע אין שום שינוי במועד המשחק. "צריך לשמור על בריאות השחקנים, לראות מה המצב והאם יש עוד שחקנים שנדבקו" אמרו בסכנין והוסיפו: "ארבעה שחקנים ומאמן נדבקו. יש עוד שחקנים שמדווחים על הופעת תסמינים ואנחנו חוששים שעוד שנדבקו ואנחנו לא יודעים עדיין".

ייתכן כי במהלך היום תיעשה בדיקה נוספת לכלל השחקנים ואנשי הצוות המקצועי ואחריה תתקבל החלטה לגבי קיום המשחק בראשון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר